Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, hogy reagálnátok erre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogy reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

Ha az utcán odamennék hozzátok és mondanám hogy: 5 méterre megláttalak és úgy éreztem hogy ide kell jönnöm mert tök aranyos lánynak tűnsz és nagyon szép vagy.Rohannom kell mert itt és itt lesz dolgom de a hétvégén szívesen találkoznék veled.Megadod a számod?

Hogy reagálnátok erre?

Ha megadná a számát akkor hol lenne érdemes először találkozni?

17/F

2011. ápr. 20. 19:50
 1/8 anonim válasza:
43%
Mondanám menj el inenn hivom a rendőrséget.!?
2011. ápr. 20. 19:52
 2/8 anonim ***** válasza:

én nem adom meg idegennek a számom, sajnos nagyon könnyen vissza lehet vele élni

én csak furcsán néznék rá, és elsietnék, ha tovább zargat rászólok, hogy hagyjon békén

másképp nem tudsz vele megismerkedni?

bocs, de az utcán random ember bárki lehet, és veszélyes lenne csak úgy így belemenni ilyenbe... a telefonszám elég privát, és senki se szeretné, hogy valaki zaklassa, vagy megadja valahová a számát

2011. ápr. 20. 19:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez szerintem elég jó szöveg. Én megadnám a számom. Találkozzatok valami olyan helyen ahol tudtok beszélgetni. ismerkedni Hívd meg egy cukrászdába aztán sétáljatok ilyesmi. 15/L
2011. ápr. 20. 19:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem bejön ez a szitu, nekem bejön ez a szitu, nekem bejön ez a szitu, nekem bejün ekz a siztu, nekem ebeojön ez a sztitu nekmekem bejöbn e mz a szitu
2011. ápr. 20. 19:58
 5/8 anonim ***** válasza:
túlságosan bejött a szitu :D szntem inkább kövesd, majd mikor megáll keress valami ürügyet h megszólísd. és utána nyomatpod a szöveget h láttalak már de csak most látom miylen szép vagy.... és inkább e-mail címet kérj :D
2011. ápr. 20. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
ha tetszik a pasi én megadnám a számom
2011. ápr. 20. 20:20
 7/8 anonim ***** válasza:

A telefonszámomat nem adnám meg, nem szeretem, ha ismeretlenek hívogatnak, és ilyen esetben ismeretlen a srác. Viszont, ha helyes, szimpatikus a fiú, az email címemet megadnám. Az sem rosszabb, mint a telefon, így is meg lehet beszélni egy találkozót vagy valami(:

A szöveg maga, pedig nem rossz.

15/L

2011. ápr. 21. 14:02
 8/8 anonim ***** válasza:
De utálom az ilyet...
2011. ápr. 21. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!