Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy reagálnátok erre?
Ha az utcán odamennék hozzátok és mondanám hogy: 5 méterre megláttalak és úgy éreztem hogy ide kell jönnöm mert tök aranyos lánynak tűnsz és nagyon szép vagy.Rohannom kell mert itt és itt lesz dolgom de a hétvégén szívesen találkoznék veled.Megadod a számod?
Hogy reagálnátok erre?
Ha megadná a számát akkor hol lenne érdemes először találkozni?
17/F
én nem adom meg idegennek a számom, sajnos nagyon könnyen vissza lehet vele élni
én csak furcsán néznék rá, és elsietnék, ha tovább zargat rászólok, hogy hagyjon békén
másképp nem tudsz vele megismerkedni?
bocs, de az utcán random ember bárki lehet, és veszélyes lenne csak úgy így belemenni ilyenbe... a telefonszám elég privát, és senki se szeretné, hogy valaki zaklassa, vagy megadja valahová a számát
A telefonszámomat nem adnám meg, nem szeretem, ha ismeretlenek hívogatnak, és ilyen esetben ismeretlen a srác. Viszont, ha helyes, szimpatikus a fiú, az email címemet megadnám. Az sem rosszabb, mint a telefon, így is meg lehet beszélni egy találkozót vagy valami(:
A szöveg maga, pedig nem rossz.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!