Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti hogy reagálnátok? (lent)
Van egy lány, aki tetszik, tudom a nevét is, mert egyszer régebben bemutattak már egymásnak. Akkor még túl nyuszi voltam ahhoz, hogy rámozduljak.
Tegnap láttam, de a barátnőjével volt, amikor pedig már egyedül volt, akkor szálltam fel a buszra... Gondoltam majd ma odamegyek hozzá beszélgetni és elhívni valahova randizni, de nem láttam sehol.
Itt a hosszú hétvége, szeretnék vele találkozni, de mivel nincs nagy esélye, hogy bárhol véletlenül összefussunk, ezért marad a Facebook, de az szerintem elég égő.
Te mit gondolnál, ha valaki FB-n írna, hogy találkozni szeretne veled, úgy, hogy 2 nappal azelőtt pár méter választott el titeket?
16/f
Szerintem egy próbát megér! Be is jöhet.
Először lehet meglepődnék, de ha érdekes v fel tudja kelteni érdeklődésem, akkor még bármi lehet. Beszélgess kicsit, h megtudd, mi érdekli.. Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!