Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti hogyan reagálnátok, ha egy srác szemezés után odajönne hozzátok és szó nélkül megcsókolna?
(és tegyük fel, hogy nem azért szemeznél vele mert csak azt nézed, hogy miért bámul téged, hanem tényleg bejön neked)
kort is írjatok légyszi
na ne máár...
ha beülős helyen vagy akkor minimum h beszélgetsz előbb a kiszemelttel, discoban meg csók előtt legalább táncoljatok, bár ilyen helyekre ritkán járok. én utálnám ha valaki csak ugy odajönne és megcsókolna, úgy hogy még a nevét se tudom.
16/L
Nem jutna hozzám mert a kutyáim leharapnák a t*két én meg jól pofán vágnám. Az hogy valakire hosszabb ideig ránézek még nem jogosítja fel semmire.
19L
hehe:D ide kemény csajok járnak, kutyákkal XD
17/F
Hát akkor ezek szerint ez nem jön be a csajoknak :D
Pedig én személy szerint nagyon pozitívan fogadnám a lányok ilyen irányú közeledését :)
még nem történt ilyesmi, táncig minimum eljutottunk, meg váltottunk néhány szót. akkor sem engedtem mindig (elhajoltam), mert ugye előtte azért csináljuk elvileg ezeket a dolgokat, h eldöntsük, akarunk e többet is.
L.18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!