Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti hogy reagálnátok, ha így szólítana le titeket egy srác?
Nem a szokásos mennyi az idő, vagy egyéb sablon témákkal menne oda hozzád, hanem megmondaná, hogy néz már téged egy ideje és nagyon szimpatikus vagy neki ezért szeretne megismerni, ha te is benne vagy.
Hogy reagálnátok erre? Vagy ez már túl sok lenne így elsőre?
Kort és nemet írjatok légyszi.
18/F
Bejönne.
Így kell ezt csinálni.
:)
Én elküldeném a srácot a pics*ába, és talán tökön is rúgnám.
18/f
kedves utolsó, jó, hogy lánynak érzed magad. :)
amúgy én örülnék neki, sokkal szimpatikusabb mint az ilyen ez meg ez hol van, hány óra van.. (akik így jönnek oda azokat útbaigazítom és lelépek..:DD nem is értem, hogy lehet ebből kihozni valamit) viszont ehhez a szöveghez megfelelő önbizalom kell, cuki meg minden ha odamész a lányhoz és elnyökögöd, de valahogy nem meggyőző.
Szerintem jó ez! :)
Gyors eldönteném szimpatikus-e (arról az esetről beszélek, ha nem lenne egy imádni való barátom :)). De jobb mint a "jó a segged, kő kóla? "
19L
20:04!
Talán téged kellene jól tokon rúgni, hogy ne pofázz bele abba, amiről nem kérdeztek!
A kérdés így kezdődik:
CSAJOK!
Vagy netán amikor a barátoddal vagy, te vagy a csaj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!