Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti hogy reagálnátok, ha így szólítana le titeket egy srác?
Nem a szokásos mennyi az idő, vagy egyéb sablon témákkal menne oda hozzád, hanem megmondaná, hogy néz már téged egy ideje és nagyon szimpatikus vagy neki ezért szeretne megismerni, ha te is benne vagy.
Hogy reagálnátok erre? Vagy ez már túl sok lenne így elsőre?
Kort és nemet írjatok légyszi.
18/F
ha ugyanúgy tetszene a srác, ahogy én neki, akkor tök jól esne és benne lennék az ismerkedésben.
16/L
Simán belemennék. Szempillarebegtetés, és megmarkolnám a seggét.
22/F
szerintem is nagyon jó ha így közeledsz egy lányhoz és nem hagyod kétségek között. ráadásul szerintem biztos hogy nagyon imponál neki ha elsőre ilyeneket mondasz neki. nekem legalábbis nagyon tetszene. hajrá:)
16/l
én elküldeném a halálba.... minimum...
volt már olyan velem h odajött és "jó a hasad feljössz hozzám?" na ennél sz@rabb szöveget még életemben nem hallottam xD
17/L
áhh én az olyanokat nembírom akik azzal jönnek, hogy mennyi az idő, mikor jön a busz meg minden lof.asz.
amit te most leírtál az a legjobb, és ezer százalék, hogy nemküldeném el a srácot ;) jó ha egy fiú nem fél a lánytól :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!