Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan reagálnátok le ha a párotok véletlenül más néven szólítana Titeket?
Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 12:01
1/20 anonim válasza:
Én tuti kiverném a balhét:) és meg gondolnám hogy vele akarok e lenni bár attól függ milyen helyzetben mondta...
2/20 anonim válasza:
Semmit. Előfordulhat, hogy fáradt és össze vissza beszél.
3/20 anonim válasza:
Első reakcíom meglepődtem és utána kiakadtam. Megkérdeztem tőle, hogy ki az és mi van közöttük. Természetesen hazudni próbált, de nem hagytam és megmodtam neki ott az ajtó mehet.
4/20 A kérdező kommentje:
a fáradt stimmel, az összeviszabeszél stimmel... egy exem nevét ejtettem ki véletlenül....
2009. júl. 10. 12:06
5/20 anonim válasza:
Az exre is gondoltál, vagy véletlenül jött ez a név, az extől függetlenü? Mondjuk az már más tészta. Én a barátom exére iszonyú ideges vagyok, tehát ha a barátom az ő nevén szólítana, akkor egyenlő lenne ezzel a dolog: őt szeretem, csak veled vagyok, hátha elfelejtem. Ha velem történne szomorú lennék, elgondolkodnék, hogy miért van akkor velem, menjen legyen boldog a volt nőjével és kész. Túlzottan sokat nem mutatnék belőle, hogy fáj.
6/20 A kérdező kommentje:
az exel már több éve nem is beszéltem... és teljesen véletlenül mondtam ki a nevét... ilyen még sosem fordult elő velem és nagyon gázul érzem magam.
2009. júl. 10. 12:12
7/20 anonim válasza:
Szerintem ha a kapcsolat elején vagytok még belefér. Az énpasim álmában motyogta az exem nevét még a kapcsolatunk elején. Nem mondom hogy jólesett, de előfordul.
Amugy szerintem ezért parktikus a pasiknál, a "kicsim" stb. megnevezés. Igy nem nyulhatsz félre. :)
8/20 A kérdező kommentje:
köszi. :)
2009. júl. 10. 12:14
9/20 anonim válasza:
Amúgy velem is előfordult már, hogy a barátomat az ex nevén szólítottam. DE csak azért mert nagyon hasonló volt a két név. Lehet itt is ez volt a dologban. Magyarázd el a barátnődnek.
10/20 A kérdező kommentje:
hasonló a név... 'A' betűvel kezdődik mind a kettő...
2009. júl. 10. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!