Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, hogyan reagálnátok le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogyan reagálnátok le ha a párotok véletlenül más néven szólítana Titeket?

Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 12:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%

Ha nem szex közben szólítana más néven, akkor nem csapnék akkora balhét. Szóval a szitációtól is függ, viszont ha megbízok a páromban, akkor nincs probléma. :)

L, 18

2009. júl. 10. 12:20
 12/20 anonim ***** válasza:
78%
Nekem egyszer a barátnőmnek nem jutott eszébe a nevem egy év járás után. Pedig egy fősulira jártunk, sok óránk együtt volt, szal nem csak ilyen netes hülyeség... Megesik nőkkel is.
2009. júl. 10. 12:30
 13/20 anonim ***** válasza:
52%
Amúgy meg hívnának minden nőt ugyanúgy, mennyivel egyszerűbb lenne.
2009. júl. 10. 12:34
 14/20 A kérdező kommentje:
:D
2009. júl. 10. 12:41
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Hűha.. ha nálunk először fordulna elő rákérdeznék hogy "miivaaan?" és lehet röhögnék... de ha gyakran előfordul már utánanéznék kiaz miaz és miért mondja ezt a nevet és elgondoloznék azon h érdemes-e vele maradni.
2009. júl. 10. 13:06
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én párom is mondta már rám az egyik exe nevét vagy kétszer, de csak mert hasonló, mindkettő A-val kezdődik. :-D Sőt még az anyukája is szokta még mindig, de nem zavar, mert tudom, hogy szeretnek, de főleg a párom. Nyíltan megmondta, hogy ha akart volna már vmit az exétől, akkor lett volna lehetősége előttem is, és akkor nem velem lenne most, hanem vele.

2009. júl. 10. 13:36
 17/20 anonim válasza:
74%
ŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ na az lenne csak a dúrva!!Balhé!!
2009. júl. 17. 13:37
 18/20 anonim ***** válasza:
84%

Én nagyon allergiás vagyok a barátom (egyik) exére, mert anno vele csalt meg..ha az ő nevét mondaná, kiakadnék, az tuti, és elgondolkodnék, hogy van-e értelme folytatni.

De volt olyan is, hogy egyik volt barátom, miközben ujjazott, ezt kezdte el monodgatni: Isti! Isti!

Na, akkor elmagyaráztam neki, hogy maradjunk ink. barátok!!

2009. júl. 18. 12:19
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt balhezni hulyeseg, grat. az elso 2 hozzaszolonak
2009. júl. 18. 14:45
 20/20 anonim válasza:
Kiakadnak, nagyon utálják az ilyesmit, fogalmam sincs miért, velem is fordult már elő, és akkor mi van ha hülyeségemben eltévesztem a nevét, akkor nem szeretem??? Abban biztos vagyok hogy kiakadnak, de azt nem tudom miért. :-/
2009. júl. 19. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!