Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti hogy reagálnátok, ha így szólítana le titeket egy srác?
Nem a szokásos mennyi az idő, vagy egyéb sablon témákkal menne oda hozzád, hanem megmondaná, hogy néz már téged egy ideje és nagyon szimpatikus vagy neki ezért szeretne megismerni, ha te is benne vagy.
Hogy reagálnátok erre? Vagy ez már túl sok lenne így elsőre?
Kort és nemet írjatok légyszi.
18/F
Idézem
"Mivel barátom van, elküldeném a halálra"
Na pont ezért nem szólok egy csajhoz se az utcán ^^
Ez sokmindentől függ. Nekem épp van e barátom, és bejön-e az illető, aki odajön hozzám, milyen róla az első benyomás, nem túl tolakodóan, nagyképűen adja elő magát... stb
20L
20.04-el ne foglalkozzatok. Biztos transzvesztita szegény. Van ilyen.
Többieknek köszi a normális válaszokat.
Jöhetnek még. ;)
ma 20:13!
Az elküldős vagyok.:) Csak túloztam, szépen mondanám meg neki, hogy kedves de van barátom.
Nekem is bejönne a dolog ,így már legalább az elején tisztázódna, hogy nem barátságot vagy haverkodást vagy egyszerű útbaigazítást akar ,hanem jobban megismerni. Szeretme ha valaki nem kerülgeti a dolgokat. Egyébként pedig mindig jó érzés ha megdícsérik az ember külsejét mert önbizalmat ad :D,
21/L
nekem szimpi lenne :)
hajráá;)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!