Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan reagálnátok?
Arra készülök,hogy az iskolában megszólítok egy lányt,aki már tavaly is tetszett és idén is nagyon szimpatikus,igazából nagyon barátai,barátnői nincsenek,legtöbbször csak ül a folyosón és a mobilját nyomkodja :D
Arra gondoltam oda mennék hozzá,megmondanám neki,hogy tetszik,szimpatikus,lenne-e kedve sulin kívűl találkozni velem? ....
Azt megjegyezném,hogy nem vagyok túl népszerű,szerintem ronda vagyok(mondjuk ezt sokan ellenzik),ráadásul 165cm-el vagyok 75kg(szerencsére ez ruhástul nem látszik :D),de sajnos mindenki látja,hogy mindig ki vagyok rekesztve az osztályból,én vagyok a tipikus lúzer,és szeretném valahogy ezt a hatalmas űrt kitölteni... Nem tudom,mit csináljak,a lányt még nem láttam fiúval,nem hiszem,hogy valaha lett volna bárkije,mert a legtöbb fiú rondának tartja.
Akkor most jöhetnek a válaszok!(Megkérnék minden lányt,aki ezt olvassa,hogy írja le a véleményét,köszönöm)
Egyébként 16/f és a lány is 16,vagy talán 15,nem tudom pontosan :D
Szerintem mindenképpen próbáld meg!
Ha én lennék a csaj helyében, akkor értékelném, hogy odajössz hozzám. Mindenképpen adnék neked egy esélyt, valószínűleg a csaj is fog. Hajrá! ;D
Ezt a kérdést már feltetted egyszer. Vagy ha nem is Te tetted fel, akkor más, tehát valamelyik tuti kamu kérdés, egy kicsit felturbózva ez a verziója. :)
De válaszolok. Értékelném, lehet, hogy bele is mennék. Sok sikert! ;)
szerintem is mindenképp megér egy próbát.ahogy leirtad magad olyasmik lehetnek a mindennapjaid a suliban mint a lánynak.a másik meg hogy értelmesnek tűnsz és ha a lány is az akkor mindenképp értékelni fogja a közeledésedet.
szóval hajrá!!!:)
Huzzal bele teso. Huzd meg a nadragszijadat, vegyel mely levegot es beszeld meg vele. Mit veszithetsz? Max. azt mondja, h nem er ra = nem erdekled.
Kitartast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!