Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti hogyan reagálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés

Arra készülök,hogy az iskolában megszólítok egy lányt,aki már tavaly is tetszett és idén is nagyon szimpatikus,igazából nagyon barátai,barátnői nincsenek,legtöbbször csak ül a folyosón és a mobilját nyomkodja :D

Arra gondoltam oda mennék hozzá,megmondanám neki,hogy tetszik,szimpatikus,lenne-e kedve sulin kívűl találkozni velem? ....

Azt megjegyezném,hogy nem vagyok túl népszerű,szerintem ronda vagyok(mondjuk ezt sokan ellenzik),ráadásul 165cm-el vagyok 75kg(szerencsére ez ruhástul nem látszik :D),de sajnos mindenki látja,hogy mindig ki vagyok rekesztve az osztályból,én vagyok a tipikus lúzer,és szeretném valahogy ezt a hatalmas űrt kitölteni... Nem tudom,mit csináljak,a lányt még nem láttam fiúval,nem hiszem,hogy valaha lett volna bárkije,mert a legtöbb fiú rondának tartja.

Akkor most jöhetnek a válaszok!(Megkérnék minden lányt,aki ezt olvassa,hogy írja le a véleményét,köszönöm)

Egyébként 16/f és a lány is 16,vagy talán 15,nem tudom pontosan :D

2012. szept. 21. 12:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Hat szerintem mindenkepp meger egy probat. Ha o sem egy hetszpseg, s meg maganyos is, lehet orulni fog a kozeledesednek, s sem te, sem o nem lesztek maganyosak.
2012. szept. 21. 12:03
 2/9 anonim válasza:

Szerintem mindenképpen próbáld meg!

Ha én lennék a csaj helyében, akkor értékelném, hogy odajössz hozzám. Mindenképpen adnék neked egy esélyt, valószínűleg a csaj is fog. Hajrá! ;D

2012. szept. 21. 12:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést már feltetted egyszer. Vagy ha nem is Te tetted fel, akkor más, tehát valamelyik tuti kamu kérdés, egy kicsit felturbózva ez a verziója. :)

De válaszolok. Értékelném, lehet, hogy bele is mennék. Sok sikert! ;)

2012. szept. 21. 12:09
 4/9 anonim ***** válasza:
egy jó tanács: ne nézegesd előtte,ne várj a "megfelelő" pillanatra stb...amikor meglátod,rögtön menj oda hozzá anélkül,hogy gondolkodnál hogy fog reagálni! ha vársz,akkor nekiáll pörögni az agyad,hogy mi lesz ha ezt vagy azt mondja...és elmegy a bátorságod. spontán kell az ilyet és nem fogsz ilyeneken gondolkodni
2012. szept. 21. 12:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen,már egyszer feltettem a kérdést(nem tudom,hogy arra gondolsz-e),csak nem kaptam nekem megfelelő választ,ezért most átfogalmazva feltettem ismét,úgy látom jól tettem,meg az előző kérdés óta már bátrabbnak érzem magam,ezért is jobb leírni új,jobban megfogalmazott verzióban... Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat,lehet még válaszolni bátran :D
2012. szept. 21. 12:17
 6/9 anonim ***** válasza:

szerintem is mindenképp megér egy próbát.ahogy leirtad magad olyasmik lehetnek a mindennapjaid a suliban mint a lánynak.a másik meg hogy értelmesnek tűnsz és ha a lány is az akkor mindenképp értékelni fogja a közeledésedet.

szóval hajrá!!!:)

2012. szept. 21. 12:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Huzzal bele teso. Huzd meg a nadragszijadat, vegyel mely levegot es beszeld meg vele. Mit veszithetsz? Max. azt mondja, h nem er ra = nem erdekled.

Kitartast!

2012. szept. 21. 12:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj.
2012. szept. 21. 13:06
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem tetszene
2012. szept. 21. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!