Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Hogyan reagálnátok le?
Van egy elég szép lány ismerőisöm az ismert közösségi oldalon (face..),és én se vagyok valami ronda srác, csak nemtudom, hogy tolakodásnak venné e ha ráírok... Nem akarok tőle semmit, mert ő kaposvári, én meg miskolci vagyok, csak jó lenne kicsit dumálni, esetleg skypeolni, ilyesmi :D aztán meg ha több lenne akkor majdcsak megoldanánk.... A lényeg az, hogy nemtudom már mióta az ismerősöm, de nem emlékszem, hogy ő jelölt e be, vagy én őt...
én18F, ő18L
Tehát a lényeg, hogy mit szólnátok, ha egy ismeretlen srác rátok írna facebookon?
Hát ha úgy vesszük akkor nem vagy ismeretlen :D
szerintem próbáld meg, veszteni nem veszíthetsz vele :)
akkor ne kezdj rá nyomulni, csak beszélgessetek hétköznapibb témáról...csak akkor fogja azt hinni, hogy így is nyomulsz, ha nagyon el van szállva magától
2es voltam
Szerintem mindenki értette :DD
Hajrá ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!