Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, most őszintén ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, most őszintén ti mit reagálnátok erre?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy randiztok egy 22 éves sráccal. Jól el vagytok, élvezitek a társaságát, jókat beszélgettek, szóval minden jól alakul. Ezután mit reagálnátok, ha a srác normálisan elmondaná, (nem áldozatként beállítva magát), hogy neki sajnos még sose volt kapcsolata, sőt nem is csókolózott. Ti ezek után hogy reagálnátok? Nagyon csökkennének az esélyei a srácnak, semlegesek lennétek, vagy még esetleg pozitívumként is értékelnétek? Köszi az őszinte válaszokat!

2016. márc. 21. 21:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem lenne hátrány. Az lenne baj, ha emiatt túlkompenzálna. Mondok egy példát. Engem nem zavar, ha egy pasi alacsonyabb nálam. De amikor egy pasi megtiltja, hogy magassarkút vegyek, az igen., Szóval ezzel nem lenne baj, de pl. ha próbálná elhitetni velem, hogy mekkora kan, az zavarna.
2016. márc. 21. 22:25
 12/17 anonim ***** válasza:

Első sorban értékelném,hogy ilyen hamar a bizalmába fogadott és nem picsogva teszi.Ha tényleg élvezem a társaságát,akkor így is lesz folytatása,ha amúgy meg fog.

22/N

2016. márc. 21. 23:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem semleges.
2016. márc. 21. 23:13
 14/17 anonim ***** válasza:

Pozitívum.

21/L

2016. márc. 21. 23:22
 15/17 anonim ***** válasza:
adnék neki esélyt, de már az elején kevésbé lenne vonzó
2016. márc. 22. 05:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Vőlegényem is 22 éves korában csókolózott először (nem velem, én 28 éves korában ismertem meg). Sztem egyáltalán nem gáz. Kifejezett pozitívumként nem élném meg, mert nem vagyok ilyen, hogy "fujj, aki már mással volt, az használt", meg nem is úgy élem meg, hogy hű, akkor biztos az igazira várt, tehát erkölcsösebb, mert nem biztos. De cikinek nem ciki, és ha én kerültem volna össze fiatalabb koromban egy ilyen huszonéves sráccal, akkor nem csökkentek volna az esélyei a szememben.
2016. márc. 22. 16:41
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! A #9es hozzászólót nem értem miért nullázták le, ez is egy vélemény, én pont a véleményetekre voltam kíváncsi, és nem pozitív megerősítésként tettem fel a kérdést, szóval nem kellett volna lepontozni.
2016. márc. 22. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!