Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok ha randira vinnétek egy szál virágot a lánynak és ezt csinálná?
Én is pityeregnék. Életemben összesen két férfitől kaptam így virágot, az egyiket kiskamaszként még, a másikat meg a volt páromtól, akivel egy évig együtt voltunk.
Egyszerűen mert megtisztelő, figyelmes kis apróság. És nagyon-nagyon ritka. És mikor egy csomó suttyó, udvariatlan, szar tré paraszttal mentél randira és jön egy ilyen kis tündér, akkor eltörik a mécses. Volt egy srác, aki egy üveg borral és két pohárral állított be randira még nyáron és vitt ki a Gellért hegyre estefelé. Ott is bőgtem, úgy meg voltam hatódva, hogy ilyen van még. Irtó cuki dolog. Szerintem.
Akkor nem örülünk neki, ha személytelen és más is kap. Az csak ilyen mosolyognivaló, hogy oké, oké, cuki, de semmi több. Akkor meg egyenesen gusztustalan, ha valaki ezzel akar elérni bármit egy randi alatt. Olyan nyálgéppel is volt dolgom, nem lettem meggyőzve. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!