Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem meg a sráccal, hogy fizessen a randik alkalmával? (26/L)
Érdekes helyzetbe kerültem 26 éves fejjel. 1 hónapja randizom egy Tinder-en megismert sráccal. Számos randin vagyunk túl, amiből egy kezemen meg tudom számolni hányszor fizetett ő.
Tény, hogy jobban keresek, mint ő. De kifejezetten ügyelek arra, hogy ne menjünk olyan helyekre, ahol esetleg több tízezret kell otthagyni.
Mi lenne a legszebb megoldás erre az igazán kellemetlen helyzetre?
Nem sajnálom a pénzt, nem erről van szó. De gesztus értékkel sem merül fel részéről, ahogy észrevettem.
Koszi szepen a sok hozzaszolast! Hasznosnak bizonyultak szerintem. Leultem vele beszelni. Mint kiderult, oktoberben valoban elveszitette a stabil allasat es az ezzel jaro osszes extrat (kocsi stb.). Majd sikerult a haverja cegeben elhelyezkednie ugyan, de kozel sem keres annyit, mint elotte. Viszont a kiadasai nem redukalodtak, raadasul lakasfelujtitas kozben van, ami most stagnal emiatt.
Lenyeg a lenyeg, hogy szerinte ez egy atmeneti allapot es nagyon kellemetlen szamara is, hiszen sosem volt még ilyen helyzetben ez elott.
Nem tudom mit gondoljak errol pontosan. Igy picit mas feny vetul az egesz szitura...
Minek megy el a csomó drága programra akkor? Ha tudja, hogy úgyis te fogsz fizetni?
Nem kérdezted meg, hogy miért nem ajánl olcsó programokat, vagy filmezést mikrós popcornnal?
Nyilvan van benne valamifele megfelelesi kenyszer is sztem... sőt!
Az otthon filmezos dolog mar ki lett pipalva parszor... nincsen vele gondom. De sztem felnott fejjel nem ciki, ha az ember neha napjan be szeretne ulni egy etterembe vacsorazni.. elvegre felnott emberek vagyunk, sajat keresettel. Elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!