Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem meg a sráccal, hogy fizessen a randik alkalmával? (26/L)
Érdekes helyzetbe kerültem 26 éves fejjel. 1 hónapja randizom egy Tinder-en megismert sráccal. Számos randin vagyunk túl, amiből egy kezemen meg tudom számolni hányszor fizetett ő.
Tény, hogy jobban keresek, mint ő. De kifejezetten ügyelek arra, hogy ne menjünk olyan helyekre, ahol esetleg több tízezret kell otthagyni.
Mi lenne a legszebb megoldás erre az igazán kellemetlen helyzetre?
Nem sajnálom a pénzt, nem erről van szó. De gesztus értékkel sem merül fel részéről, ahogy észrevettem.
Randizzatok normálisan, hogy ne kelljen fizetni.
Kommunikálj vele.
Kezdj el beszélni a hagyományokról, tradíciókról, azt tereld a témát e felé.
Ja és készülj fel hhogy sok " ti akartátok az egyenlőséget..." típúsú hozzászólások jönnek.
Ez konkrétan úgy néz ki, hogy elmegyünk pl. enni vhova. Átlagos pesti helyeket kell elképzelni, semmi 'fine-dining' és társaik.
Kirendeli magának a kaját az étlapról, majd amikor a fizetésre kerül sor, mozdulatlanul várja, amíg én kifizetem a X ezer forintokat.
Hát így.
5. hozzászólónak: Legyen szó moziról, étteremről vagy csak egy szimpla bolti kisebb bevásárlásról.. Nincs felezés. A pénztárcájáért SE nyúl a kasszánál pl.
A múltkor ugyan elővette a tárcáját, majd megkért, hogy fizessek én.
Én dobom fel az ötleteket általában. De szerintem, ha rajta múlna, nem igazán járnánk sehova.
Csak annyi a problémám ezzel, hogy nem úgy adta elő magát, mint akinek kvázi nincs pénze. Legalábbis nekem ebből eléggé ez jön le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!