Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ez a pár találka alkalmával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ez a pár találka alkalmával nem alakult ki szerelem, akkor már nem is fog?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel már 3x találkoztam, bár korábbról ismertem, de ezek voltak úgymond randik. Nagyon kedves, aranyos, figyelmes és jól esik a törődése, de nem érzek semmi többet. Lassan 23 éves vagyok, de még nem volt kapcsolatom, mert nem tudok szerelem nélkül belekezdeni egy kapcsolatba. Nem találtam még meg az igazit vagy csak időt kéne adnom magamnak és kialakulna a szerelem is? Annyira rossz helyzet, nagyon kedvelem, szeretek vele lenni, de borzasztó rossz érzés, hogy én nem tudom viszonozni az érzéseit.

L

2017. júl. 17. 18:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha semmit sem érzel, kár erőltetni.
2017. júl. 17. 18:56
 2/13 anonim ***** válasza:
Erre nincs általános szabály. Volt, hogy első látásra beleszerettem egy csajba, de volt, hogy már évek óta ismertem, mikor felfigyeltem rá, és csak akkor zúgtam bele, mikor már alaposabban megismertem őt.
2017. júl. 17. 18:58
 3/13 anonim ***** válasza:
39%

Vonzódásra gondolsz. Szerelemhez sok idő kell. Általában vonzódás lassabban megy el, mint szerelem alakul ki, így emberek nem érzik átmenetet. Ez teljesen felesleges egy rendes kapcsolathoz. Persze ki ne részesítené előnyben, de enélkül is ugyanolyan lesz, ha eljuttok odáig.

Írj rám ha kell segítség.

2017. júl. 17. 18:58
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
Ha az elején nincs meg a bizsergés, fellágolás, akkor én nem szoktam folytatni az ismerkedést. Úgy semmi értelme, hogy azt gondolod, "jó vele, de...". Ha ott az a de, inkább hagyd.
2017. júl. 17. 19:05
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha három randi után sem vonzódsz hozzá igazán, csak egy szimpatikus, kedves srácnak tartod, akkor ebből nem nagyon lesz kapcsolat. Jobb, ha minél hamarabb tudatod vele az érzéseid, mert könnyen lehet, hogy azt gondolja, sínen van.
2017. júl. 17. 19:07
 6/13 anonim ***** válasza:
24%
Még bolondítsd el 3-4 randira ,hívasd meg magad ide oda ,aztán nyögd be hogy olyan aranyos vagy de legyünk inkább csak barátok. Így szoktátok, kövesd az elődeidet. Véletlenül se valld be az igazat neki,hiszen a nők szerint az őszinteség a legnagyobb érték. Kivéve ha magukról van szó.
2017. júl. 17. 19:16
 7/13 A kérdező kommentje:
Csak azért bizonytalanodom el, hogy tényleg lezárjam-e, mert annyiszor megkapom, hogy én túl válogatós vagyok és nem adok esélyt senkinek. Azért már így a 20-on túl jó pár évvel nulla tapasztalattal elbizonytalanít, hogy biztosan ez a gond és vajon nem bennem van-e a hiba...
2017. júl. 17. 19:17
 8/13 A kérdező kommentje:
HOzzátenném, hogy az eddigi randik egyike sem került a fiúnak egy forintjába sem, az élmény volt a cél, nem pedig a költekezés...
2017. júl. 17. 19:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Adtál esélyt, nem jött össze. Mindegy, vele van baj, vagy veled, ha nincs vonzalom, jobb lezárni.
2017. júl. 17. 19:21
 10/13 A kérdező kommentje:
Az első két randi például nagyon jól sikerült, akkor be voltam zsongva, bár a köztük lévő időben is újra feltört bennem a bizonytalanság, de az őjabb találka általában eloszlatta. Aztán most ez a legutóbbi nem volt annyira jó, kicsit kiábrándultam. Érdemes lehet még folytatni?
2017. júl. 17. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!