Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ez a pár találka alkalmával nem alakult ki szerelem, akkor már nem is fog?
Van egy fiú, akivel már 3x találkoztam, bár korábbról ismertem, de ezek voltak úgymond randik. Nagyon kedves, aranyos, figyelmes és jól esik a törődése, de nem érzek semmi többet. Lassan 23 éves vagyok, de még nem volt kapcsolatom, mert nem tudok szerelem nélkül belekezdeni egy kapcsolatba. Nem találtam még meg az igazit vagy csak időt kéne adnom magamnak és kialakulna a szerelem is? Annyira rossz helyzet, nagyon kedvelem, szeretek vele lenni, de borzasztó rossz érzés, hogy én nem tudom viszonozni az érzéseit.
L
Na mi lett vége?
Én is elkezdtem randizni egy sráccal. A probléma csak az, hogy ő is nagyon kedves, aranyos, törődő. Még csak azt sem értem, hogy ilyen testű férfit hogy sikerült összeszednem. De még sincs bizsergés, meg izgalom. Annyira nyugodt, és kiegyensúlyozott vagyok mellette, amilyen szinte senkivel. Én se tudom mit csináljak. Ugyan ez van bennem is, mint benned. A környezetem óriási nyomást gyakorol rám, hogy mikor lesz már végre valakim. Még csak azt sem tudom eldönteni hogy egyáltalán én akarok-e randizni, vagy csak hagyok a többség akaratának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!