Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ez a pár találka alkalmával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ez a pár találka alkalmával nem alakult ki szerelem, akkor már nem is fog?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel már 3x találkoztam, bár korábbról ismertem, de ezek voltak úgymond randik. Nagyon kedves, aranyos, figyelmes és jól esik a törődése, de nem érzek semmi többet. Lassan 23 éves vagyok, de még nem volt kapcsolatom, mert nem tudok szerelem nélkül belekezdeni egy kapcsolatba. Nem találtam még meg az igazit vagy csak időt kéne adnom magamnak és kialakulna a szerelem is? Annyira rossz helyzet, nagyon kedvelem, szeretek vele lenni, de borzasztó rossz érzés, hogy én nem tudom viszonozni az érzéseit.

L

2017. júl. 17. 18:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, 6-os nyilvánvalóan egy megkeseredett pali. Annyiban viszont igaza van, hogy a legjobb, ha korrekt vagy a sráccal. Döntsd el, hogy mit szeretnél. Ha szeretnéd vele megpróbálni, akkor add tudtára/fogadd a közeledését, ha van, ha pedig nem akarsz vele lenni, akkor azt is mondd el neki. Legyél őszinte. Nyugodtan elmondhatod neki a gondolataidat és az érzéseidet. Ha valóban normális srác, akkor nem fogja leharapni a fejedet. Addig viszont ne randizz vele újra, amíg nem döntöttél, mert annak tényleg semmi értelme.
2017. júl. 17. 19:23
 12/13 anonim ***** válasza:

Na mi lett vége?

Én is elkezdtem randizni egy sráccal. A probléma csak az, hogy ő is nagyon kedves, aranyos, törődő. Még csak azt sem értem, hogy ilyen testű férfit hogy sikerült összeszednem. De még sincs bizsergés, meg izgalom. Annyira nyugodt, és kiegyensúlyozott vagyok mellette, amilyen szinte senkivel. Én se tudom mit csináljak. Ugyan ez van bennem is, mint benned. A környezetem óriási nyomást gyakorol rám, hogy mikor lesz már végre valakim. Még csak azt sem tudom eldönteni hogy egyáltalán én akarok-e randizni, vagy csak hagyok a többség akaratának.

2017. júl. 24. 21:54
 13/13 A kérdező kommentje:
Azóta volt még egy találka, bár inkább nevezném gyors összefutásnak, viszont az kicsit megnyugtatott. Jól éreztem magam vele, jót beszélgettünk, a körülmények és az idő rövidsége miatt túlizgulnom sem kellett. Engem valahogy feszélyeznek a nagyon randiszagú találkák. Pár napig utána nagyon be voltam zsongva, de azóta nem sikerült újra találkoznunk külső okok miatt és ilyenkor egy idő után mindig apad kicsit a lelkesedésem, de szeretném még folytatni az ismerkedést és esélyt adni a dolognak, mert a múltkori után éreztem valamit. Egyébként megbeszéltem vele a bizonytalanságomat, elmondtam az előzményeket is, amik miatt ez lehet és teljesen megértő volt, nagyon türelmes velem. Remélem jól alakulnak a dolgok tovább. :)
2017. júl. 27. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!