Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan beszéljem meg a sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesike92 kérdése:

Hogyan beszéljem meg a sráccal, hogy fizessen a randik alkalmával? (26/L)

Figyelt kérdés

Érdekes helyzetbe kerültem 26 éves fejjel. 1 hónapja randizom egy Tinder-en megismert sráccal. Számos randin vagyunk túl, amiből egy kezemen meg tudom számolni hányszor fizetett ő.

Tény, hogy jobban keresek, mint ő. De kifejezetten ügyelek arra, hogy ne menjünk olyan helyekre, ahol esetleg több tízezret kell otthagyni.

Mi lenne a legszebb megoldás erre az igazán kellemetlen helyzetre?

Nem sajnálom a pénzt, nem erről van szó. De gesztus értékkel sem merül fel részéről, ahogy észrevettem.

2018. jan. 30. 17:37
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! Teljesen meg vagyok döbbenve, hogy ez kívülről mennyire egyértelműnek tűnik... picit tanácstalan vagyok ugyan, mert a pénz csak egy faktor a kapcsolatokban és nem biztos, hogy azonnal végletekbe menő következtetést kell levonni az elmúlt 1 hónapból. De mindenképp megér egy misét a téma a sráccal is!
2018. jan. 30. 18:07
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

1 hónapja randizol ezzel a sráccal, tehát ne csinálj abból ügyet,hogy nyíltan beszélj Vele erről. Neki kell magát szégyellnie,hogy ilyen helyzet alakul ki.

Ha nincs pénze mondja azt,hogy ne haragudj, de nem engedhetem meg magamnak,hogy most meghívjalak valahová, de szívesen találkozom Veled.Még mindig tisztességesebb, mint fogyasztani a Te kontódra.

Bár én nem gondolkodnék azon,hogy ezzel a pasival érdemes-e tovább ismerkedni, számomra egyértelmű,hogy lezárnám.

2018. jan. 30. 18:07
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
Én már rég kidobtam volna egy ilyen alakot.
2018. jan. 30. 18:11
 24/44 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt az egyértelmű, hogy baromira kihasznál te meg hagyod magad.

Másrészt viszont lehet, hogy tényleg nincs pénze minden randin több ezret költeni. Miért kell mindig fizetős helyre menni?

2018. jan. 30. 18:12
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy.

Ez nagyon nem normális dolog, kihasznál téged.

2018. jan. 30. 18:14
 26/44 anonim ***** válasza:
92%

Tudod, mikor én párommal összejöttem, akkor ő épp munkahely-váltásban meg költözésben volt, nehéz helyzetben, 2000 Ft-tal lépett le az ország másik végéből, mert egyik napról a másikra kellett munkát kezdenie itt.

Egy hónapon keresztül minden programunkat én fizettem, sőt, még be is vásároltam neki.

A különbség ott van, hogy ő minden nap éreztette velem, hogy mennyire hálás emiatt, és mennyire szégyelli magát, hogy férfiként még egy kávéra se tud meghívni. Sokszor inkább ő javasolta, hogy kiránduljunk vagy bármi egyéb, ami nem kerül nagyon pénzbe. Amikor pedig helyrejött, onnantól kezdve ő is ugyanúgy kivette a részét a dolgokból. A mai napig felemlegeti, mennyire vacak volt neki a helyzet akkor.

A leírásodból nekem nem úgy tűnik, hogy ez a srác ilyen lenne. Szimplán csak kihasznál.

2018. jan. 30. 18:17
 27/44 anonim ***** válasza:
57%

Első randin fizetett?

Ha nem, akkor szrrágó fhasz lenne a szememben is, mert férfiként én is megtenném, legfeljebb jobban megválogatnám, kiket hívok el. Alap illem, senki sem hal bele egy kávéba.

Az viszont nekem (bocsi) pofátlanság, ha a többi randin is elvárja egy nő, hogy fizessenek helyette... Én is jobban szeretem felesben, pedig az én fizum minden, csak nem fizunak nevezhető, diák lévén főleg.

Ne azért menjenek már az emberek randira, hogy valaki etesse/itassa őket.

2018. jan. 30. 18:19
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
Általában azt mondom, hogy mindent meg lehet és meg kell beszélni. De ez annyira gáz, hogy még erre sem venném a fáradtságot. Ugyanis ha valakinek nem jut magától eszébe az, hogy néha legalább visszahívjon, akkor azon nem segít, ha elmondod neki, hogy ez szarul esik és gáz.
2018. jan. 30. 18:20
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
Ja várj. A sajátját sem fizeti? MIAFHASZ?!
2018. jan. 30. 18:21
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Súlyos tévedésben vagy. Ő nem veled tervez külföldi utat, hanem azt tervezi, hogy majd te elviszed ŐT külföldre. És a válaszaid alapján tartok attól, hogy még erre is sor fog kerülni.
2018. jan. 30. 18:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!