Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire élhet vissza a Nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire élhet vissza a Nő első randi alkalmával azzal, hogy Ő a gyengébbik nem?

Figyelt kérdés
Két-három hete kerestük egymás társaságát és Ő utalást is tett rá többször, hogy többet akar. Vettem a lapot és megkérdeztem, hogy holnap eljön-e velem vacsorázni. Válasza igen volt és megkérdezte hánykor. Mivel mindketten válófélben voltunk voltak kötelezettségeink, ezért mondtam, hogy este 8. Azt válaszolta, hogy hat óra és ha nem jó nekem akkor nem randizunk holnap sem és aztán sem soha. Mert a Nőnek joga van erre és a férfi mindent tegyen meg ha akar valamit. Ez három éve volt és azóta folyamatosan mondja, hogy én átvertem mert nem értem oda pontosan hat órára. Csak azért kérte a hat órát hogy lássa mennyire tud ugráltatni, nem azért mert dolga volt később. Nekem viszont dolgom volt és azért nem érkeztem pontosan hatra. Ez részemről átverés volt?

2017. aug. 19. 07:44
 1/8 anonim ***** válasza:
62%

Nem, mert nem ígérted, hogy hatra mész, hanem csak ő döntötte el (ha jól értem). Egyébként ne bánkódj. Ilyen hisztis, hülye p.csáért nem kár.

Válaszolva pedig, undorító, ha egy nő visszaél evvel, és elvár mindent egy férfitól, csak mert ő nő. És akkor mi van? Én is az vagyok, mégse várok el ilyeneket.

2017. aug. 19. 07:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy baromság. El sem mentem volna, hadd várjon. Az más, ha dolga van, és emiatt nem tud, de akkor tegyétek át máskorra...Ha már most nem kompomisszumképes, később sem lesz az.
2017. aug. 19. 07:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez, egyes nőkre jellemző. Csak ekkor, csak akkor, csak így, csak úgy, stb. Meg kéred, támassza alá, valami érthető, elfogadható dologgal, magyarázattal, akkor is megkapod, hogy csak. Jobb, ha nagy ívben kerülöd, mindig lenne valami konfliktus, vagy egy báb leszel.
2017. aug. 19. 07:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Ezmiez ? :O

3 éve ?

Mi van ? :D

Xard már le,ha akart volna tőled valamit,ilyen baromságon nem borul ki a bili.

Ez a kérdés komoly amúgy :O

2017. aug. 19. 08:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
3 eve ezen ragodsz ember???
2017. aug. 19. 08:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen-ezen 3 eve ragódsz? 😀

Nem elhet vissza semennyire, söt...aki tandizni, talalkozni akar a masikkal, annka mindegy mikor es hol. A ferfi felajánl neki 2 idópontot, es kiválaszhatja h mikor jo neki. A többit kozosen döntik el.

En igy tudom

29f

2017. aug. 19. 08:31
 7/8 anonim ***** válasza:

szerintem a másik ember ugráltatásával egyik nem se élhet vissza

én ilyen emberrel nem foglalkoznék

26L

2017. aug. 19. 08:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Annyira élhet vissza, amennyire engedik neki. Ez egy igazi "shit test" volt a csaj részéről. Meg kell tanulni nemet mondani a nőknek, és nem kell aggódni a következményektől. Ha a "nem" után eltűnik a csaj, akkor nem volt kár érte. De meglepő, hogy mennyi nő fogja visszább magát, ha nemet mondanak a "shit test"-jére... Ráadásul akkor nem kell még három év után is ilyesmin rágódni...
2017. aug. 19. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!