Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem meg a sráccal, hogy fizessen a randik alkalmával? (26/L)
Érdekes helyzetbe kerültem 26 éves fejjel. 1 hónapja randizom egy Tinder-en megismert sráccal. Számos randin vagyunk túl, amiből egy kezemen meg tudom számolni hányszor fizetett ő.
Tény, hogy jobban keresek, mint ő. De kifejezetten ügyelek arra, hogy ne menjünk olyan helyekre, ahol esetleg több tízezret kell otthagyni.
Mi lenne a legszebb megoldás erre az igazán kellemetlen helyzetre?
Nem sajnálom a pénzt, nem erről van szó. De gesztus értékkel sem merül fel részéről, ahogy észrevettem.
Nem lehet, hogy ő fizetett mondjuk 3szor 10 ezret ebédre meg mozira, amíg te 6szor 2-3 ezreket?
Ha egy kezeden meg tudod számolni, akkor nem teljesen szrrágó. Lehet, hogy vár, hogy egálban legyetek és számolgatja, hányszor kell neked fizetni, hogy kijöjjõn a fele fele költés.
Legelőször ki fizetett? Te felajanlottad, hogy felezzetek? Ha nem, szerintem taktikázik és gyáva megmondani, hogy be akarja hahtani rajtad a többletkiadásait.
Ha valóban kihasználna, nem fizetett volna többször.
#39 nagyon jó :DDD
Hívd őt drága helyre és mondd a végén, hogy felesbe megy :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!