Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beszéljem meg vele?
Figyelt kérdés
Van egy haverom, akivel megbeszéltük, hogy mivel egyikünknek sincs most másra igénye, összejárunk. Ez párszor meg is történt, elég jól egymásra voltunk kattanva. Azt még az elején megbeszéltük, hogy nem hagyjuk, hogy a barátságunk rovására menjen a dolog. Az utóbbi néhány hétben viszont alig tudunk érdemben beszélgetni egymással, mindig úgy érzem, hogy én keresem őt, én próbálom a beszélgetést fenntartani. Ha élőben találkozunk most is ugyanolyan jól elvagyunk, hülyülünk mint régebben, de a kettesben szervezett programok teljesen megszüntek. Alapvetően eddig is mindent megdumáltunk egymással, de most valahogy félek neki felhozni ezt a témát, mert nem akarom, hogy azt higgye számon kérem vagy ilyesmi. Arra is gondoltam, hogy lehet, hogy randizni kezdett valakivel, és nem meri elmondani, pedig ezzel se lenne semmi gond, engem nem zavar ha megmaradunk mezei barátoknak, csak eltávolodni nem szeretnék tőle.2017. okt. 1. 22:25
1/5 anonim válasza:
Ha a barátod akkor miért ne tudnád megbeszélni vele? Szerintem amúgy ritkán működik barátok között az összejárás majd tegyünk úgy mintha mi sem történt volna és nem jelentene semmit dolog.
2/5 anonim válasza:
Nálam, ez egyértelműen a barátság végét jelentené.
Szex, vagy barátság.
3/5 anonim válasza:
Igazuk van az előttem szólóknak. Ilyen nincs, hogy barátok vagyunk és szexelünk. Szerintem kérdezz rá nyugodtan, hogy mi az oka ennek. Ettől, hogy agyalsz rajta nem lesz jobb a helyzet és nem is fog megoldódni.
4/5 anonim válasza:
Hülyeség volt. Az ember nem fekszik össze az igazi barátaival. Csak a gyerekek hiszik azt, hogy így megmarad a nagy "barátság". Most már teljesen másra vagy jó, nem a beszélgetésre. Hány évesek vagytok?
5/5 A kérdező kommentje:
23 illetve 24. Megpróbálok beszélni vele.
2017. okt. 2. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!