Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszéljem meg vele úgy, hogy ne kegyen szakítás?
4 hónapja vagyunk együtt. Anyagi gondokkal. Őt kirúgták én munkát váltottam. Ő kb áprilistól van ilyen helyzetbe, és nekem 1 hónapja van egy szűkebb nadrág szíj állapot.
Előzőleg olyan munkái voltak amik beugrósak, így ritkán találkoztunk, hétvégén is kb aludni. Én nekem általában szabadok a hétvégéim.
1. hónap, hogy van melója, nekem is ez az új, mind a ketten ugyan akkor végzünk, mégis így ritkábban találkozunk. 20 percre lakunk egymástól pesten. Hétvégén most is melózott.
A problémám, hogy sose csinálunk semmit, de tényleg. Még sétálni se megyünk el. Elszoktunk menni kajálni, de azt is este, haza esünk alvás. Nem.. nem pompára vágyok, nem balatoni kirándulásra, nem wellnesre. Csak arra, hogy valamit csináljunk, mozduljunk ki, legyen tartalom, ne úgy éljünk mint két 60 éves aki 40 éve együtt van.
Ha ezt felhoznám, hogy kevés akkor ismerem, hogy azt mondaná hagyjuk ha nem elég, ő kihozza a maximumot. vesztünk már össze, azon h felhoztam h a héten még csak 1x láttam 1 órát és legközelebb csak következő héten láttam vna.
Mikor összejöttünk, állandóan mentünk valahova, ki sétálni, napközbe találkoztunk 2-3 naponta találkoztunk, minden nap telefonáltunk. Most napközbe 1 szót se beszélünk munka miatt, este meg nem ér rá cimszóval, ilyen töltelék beszélgetés, telefon meg may 20 perces, de előfordul, hogy 2-3 napig nem is halljuk egymás hangját.
szeret. tudom, hogy szeret. figyelmes is. de ezt nem tudom, miként mondjam el neki, hogy nem érzem jól magam így ebben az állapotban.
Köszönöm,
Jaja. #2-nek igaza van.
Egyébként ez is elég fura, hogy "Ha ezt felhoznám, hogy kevés akkor ismerem, hogy azt mondaná hagyjuk ha nem elég, ő kihozza a maximumot."
De mindezek ellenére állítod, hogy "szeret. tudom, hogy szeret. figyelmes is."
Ez elég paradox. Én férfiként mondom, hogy itt akkor valahol sántít a dolog. Vagy csak te ragaszkodsz hozzá és játszod a tinidrámát és próbálod bemagyarázni magadnak, hogy szeret (már bocsi), vagy ha meg szeret miért dobna, ha ezt felhozod?
Bár én a magam részéről a teljes őszinteség híve vagyok és utálom a drámázást főleg amikor egyértelmű a dolog.
Szerintem mindenképp próbáld vele megbeszélni, akár így is ahogy leírtad.
(Azért titkon kíváncsi lennék a reakciójára, ha te helyeznél kilátásba egy szakítást, hogy észbe kap-e és akkor tényleg szeret vagy, ha ilyen könnyen lemondana rólad akkor meg igencsak megkérdőjelezném azt a nagy szerelmet.)
Vesztünk már ezen össze, azt mondta ő nem szeret veszekedni. Én meg az össze bnőjéhez képest veszekedős vagyok, és hogy keresem a bajts azt amibe bele tudnék kötni, és h tudtam h milyen amikor összejöttünk. Ebben igaza van.
Szeret!!! Tudom, hogy szeret! Látom rajta, dicsér, puszilgat, ölel, megjegyzi amit mondok, figyel! Szokta mondani, hogy majd menjünk nyaralni ha lesz lehetőség, mondja, hogy majd összeköltözünk ha lehet. írja és mondja is, hogy szeret.
csak valami mégis más... :/ Lehet velem van a baj.. :( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!