Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen szakítás, most újrakezdés. Működhet?
Tömören: szerintetek működhet (ha igen, meddig / élmények, tapasztalatok, stb.) egy olyan kapcsolat ami már egyszer szétment a múltban, de most valahogy mégis újrakezdődött.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nem. Ha két ember befuccsolt kapcsolat után csak a szépre emlékszik kb. Aztán megint előjönnek gondok.
Max ha alapvetően sokat változtak. Pl még tizenésevesn jártak, de ismét táplálkoznak érettebben, 20as éveik végén, pl.
Nem, ami valamiért széttört...azt már nem lehet hibátlanul újra összerakni... mi értelme lenne?
De! Mindig vannak kivételek, amik erősítik a szabályt!
Ha elég idő eltelt, és mindkét fél felismerte a "hibáit", és hajlandó volt változtatni, fejlődni, akkor két "új" ember találkozik. Ekkor működhet, azonban az emberek alapvetően nem változnak, nagyon kevés az, aki igen.
Én megtettem, sok sok év után találkoztam újra egy exemmel. Más miatt, de nem folytattuk (külső körülmények)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!