Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottak, de ezután kinek az oldalára álljak? Vagy megint együtt lesznek?
És a barátnőd(ne haragudj meg, de nem tudom szebben leírni), ennyire életképtelen, hogy feldolgozza ezt a lehetőséget is? Ha ennyire bírja a srácot eleve miért is szakított vele? Ja igen makacsságból. Csak akkor ennek a levét amit kifőzött szépen igya is meg, ha nem úgy jönnek össze a dolgok. Én megértem, hogy segíteni akarsz, de csak úgy fog tanulni belőle, ha ő maga néz szembe a dologgal, tehát azzal segítesz a legjobban neki, ha akármi is történik, ott leszel mellette(tehát nem a történést próbálod megmásítani), és elmondod neki, hogy máskor gondolja át jobban, hogyha szakítani szeretne valakivel, vagy ne hagyja, hogy ennyire elmenjen játszadozásba.
Nem azzal fogsz segíteni neki, ha a problémát elkerülitek, hanem azzal, ha az adott problémából HA kialakul, leszűritek a konklúziót.
Nem azzal van a probléma, hogy hibázik valaki, hanem azzal, hogy utána már a felelősséget nem szeretné vállalni, hanem inkább kikapargatja más szemét a saját hibája miatt.
Annyit mondok, hogyha az ilyenekből nem tanul a lány, nem érzi a tettei következményeit, akkor soha a büdös életbe nem fog tudni boldog lenni. Ha pedig közbeavatkozol, hogy neki a lehető legkönnyebb legyen, akkor gyakorlatialg hosszú távon ártasz neki, hogy egy picinyke kis időre jobb legyen neki.
Jó lenne, ha ebből úgy en block kimaradnál, mert semmi közöd az ő szerelmi kavarásukhoz, vagy mi ez.
Ha ők ketten olyan ostobák, hogy összevesznek, az ő bajuk, te vond ki magad belőle, mert csak problémáid lesznek aztán.
Ja, és senki pártját ne fogjad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!