Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges visszatalálni egymáshoz hosszú idő eltelte után?
Biztos előfordul ilyen is, de nem ez a jellemző. Ami nem működik, az később sem nagyon fog. Az okosabbak tovább lépnek és előbb utóbb megtalálják a hozzájuk illő partnert.
Gondolom kérdező te most abban a fázisban vagy h nem vagy túl az exeden és reménykedsz, hogy majd együtt lesztek még.
Köszi a válaszokat.
Nagyon szeretem, pedig olyan csúnya szakítás volt, hogy komolyan szégyelltem magunkat. Örülnöm kellene, hogy vége van, de mégsem megy. Furcsa, hogy két hónapja azt sem tudom, mi van vele.
Ha az a szakítás véglegesnek tűnő, akkor hidd el, nem érdemes abban reménykedni, hogy újra együtt leszel valakivel.
Én ebben a hitben éltem egy ideig, pedig én lettem megcsalva. Nyitott kapcsolat is szóba került, és már abban is bent lettem volna, aztán persze megszakadt a szívem hogy mással jött össze.
Ha te is éppen szakításon vagy túl, ne arról álmodozz, hogy ugyanazzal jössz össze, akivel voltál.
Próbálj meg mást kiszemelni, és hidd el, hogy találni fogsz jobbat :)
Ezek a dolgok nem nagyon fognak változni, ha most nem ment, később sem fog.
Van amit az ember átértékel, átgondol, változtat a hozzá állásán, megérik a feladatra idővelstb, de a kulturális, vallási, stb. nézetek általában fixek.
Lépj tovább...
Ha te szúrtad el akkor tanultál belőle,ha a másik fél akkor pedig nincs értelme remémykedni...
Ennyi.Az élet nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!