Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tud működni a szex, hosszú évek után? Bovebben lent
Ahhoz, a tényleg megfelelő párt kell megtalálnod.
Nekem is voltak kapcsolataim, amiknél az hittem, ő az igazi, de gyorsan laposodtak a dolgok.
Na és mikor tényleg egymásra találtunk, vele, tíz, húsz ev múlva is nagyon jó együtt lenni. Mai napig élvezet hozzá érni. Pedig, a húsz év is rég letelt.
Erre én is kíváncsi vagyok, 2 év volt a leghosszabb és a végén nálunk is rezgett a léc szex terén.
Nem tudom hosszabb ideig hogy lehetne fenntartani az izgalmat. Voltak különleges helyszínek, szexjátékok, ugyanazzal a személlyel az sem izgató egy idő után.
L22
Mi közel 30 éve vagyunk együtt, de még "müködik a szex". Sokszor elég csak egymásra nézni és ha van lehetöség, máris benne vagyunk az akcióban.
A titok a megfelelö partner.
Valóban az egyik legfontosabb a megfelelő partner. A másik fontos dolog a kapcsolat ápolása. Ezek megléte esetén a szerelem újra és újra lángra kap, és a közte levő időszakok is eszméletlenül erős kapocsként fogják össze a pár tagjait. Ilyen háttérrel a szex nem hogy ellaposodna, hanem egyre jobb lesz.
57F
5 éve vagyok együtt a barátommal, és jól működik a szex. megfelelő partnert kell hozzá találni. aki azt érzi, hogy 1-2 évnél már remeg a léc..lehet próbálkozni, de az nem lesz az igazi.
bár az sem mindegy, kinek mennyire fontos a szex...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!