Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év után ez szerintetek belefér?
5 év együttlét és 4,5 év együttélés után heti 1-2 alkalom szeretkezés normálisnak mondható? Ez még belefér szerintetek vagy ez már kevésnek számít?
Ha alapvetően a két félnek ennyi az igénye, elégnek érzi, és régen se voltak sokkal nagyobb "étvágyúak", nem a szex a központi eleme a kapcsolatuknak, és ők jónak érzik ezt a mennyiséget, akkor szerintetek a heti 1-2 alkalom rendben van így?
Szerintem elég kevés. Húgomról és a párjáról van szó, húgom szerint nekik ez így elég, ahogy van. Szerintem kicsit már olyanok, mint egy idős 50 éves házaspár.
Húgom azt állítja, nekik így jó, néha persze örülnének többnek is, de ezt sem érzik kevésnek és azt mondta, ne akarjam bemagyarázni neki, hogy ettől rossz a kapcsolata. Nem akarom bemagyarázni, de ha 5 év után heti 1 az adag, mi lesz 10 év után...?
Szerintetek normális ez a mennyiség, belefér egy 5 éves kapcsolatba, vagy ti is úgy gondoljátok, hogy ez nagyon kevés?
"Ha alapvetően a két félnek ennyi az igénye, elégnek érzi, és régen se voltak sokkal nagyobb "étvágyúak", nem a szex a központi eleme a kapcsolatuknak, és ők jónak érzik ezt a mennyiséget, akkor szerintetek a heti 1-2 alkalom rendben van így?"
Ezek után mi a kérdés? Te is jobb lenne, ha nem a húgod szerelmi életével foglalkoznál, hanem a sajátodéval. Nem kell neked bogarat ültetni a fülébe, hogy mennyi a normális. Ezt majd eldöntik ők, nekik mennyi kell. Lehet tartalmasabb náluk a heti 1-2 mint nálad a 20-25.
Tudom, estére kibékültünk, bár elég csúnyán összekaptunk (ő hozzám vágta, hogy sajnálja, ha az én kapcsolatom olyan üres, hogy a szexen kívül semmi másról nem szól az életünk, én erre meg visszavágtam, hogy ne rajtam vezesse le, ha a párja már nem kívánja és heti 1-szer bír csak hozzányúlni... csak a düh beszélt belőlünk, nem gondoltuk komolyan), de a lényeg, hogy megbeszéltük a dolgot.
Nem is igazán akarom többet ezt felhozni a húgom előtt, az ő dolguk, csak számomra ez furcsa és mivel kíváncsi vagyok, másoknak mi a véleménye erről, vajon én tartom-e ezt egyedül kevésnek, vagy tényleg normális lehet másoknál is, hogy 5 év után elég a heti 1-2 alkalom, ezért tettem fel a kérdést.
Az emberek mások, mások az igényei. Ha korábban is ennyi volt, azzal aztán végképp nincsen baj. Heti 1-2 alkalom egyébként nem kevés, öt év után meg pláne nem. Akkor lenne gond, ha hosszabb távon az egyik félnek nagyobb lenne az igénye a másikénál.
ha neked kevés, akkor te ne heti 1-2 alkalommal szexelj, hanem többször, nekik ez így van rendben, szeretik egymást, úgyhogy hagyd őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!