Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek belefér? Ami fizikálisan nem történik meg, nem számít? 22L
Az egyik haveromról lenne szó.
Néhány hónapja kapcsolatban él, de van ez a fura szokása, amit nem értek.
Tehát szeret neten sexchatelni. Nálam is bepróbálkozott már. Meg úgy alapból miket lehetne együtt csinálni.
Gondolom nem én vagyok se az első, se az utolsó, akinél próbálkozik.
Amikor lehurrogom, hogy ez nem helyes, akkor felhúzza magam, bedurcizik.
Szerinte ezzel nincs gond, nem számít megcsalásnak, ez csak olyan "dolog". Ő hűséges, sosem csalta meg. Ebben még nincs semmi.
Ki gondolkozik hasonlóan? Elmagyarázhatná, hogy mi ebben a lényeg, mert szerintem egy párkapcsolatba ez nem fér bele?
Ki szerint fér bele?
Nálam nem férne bele.
Őt ne szidd. Lehet, hogy feleslegesen teszed, és a barátnőjét ez nem zavarja.
Ez hihetetlen, bakker. 3 hosszú hónapja nem voltam Gyakorin, visszanézek és mi az első? Ez a csaj még mindig ugyanazon a témán rugózik... Nagy ravaszul most kívülállónak, barátnak adja ki magát, de az alap kérdése 3 hónappal ezelőtt hetekig minden áldott nap kint volt: szakítson-e, ha lebuktatta a pasiját, hogy szexcsetelt, azt írta egy lánynak, hogy ha a kérdező nem lenne, akkor úgy megb....
És még mindig nem szakított, még mindig vele van, de még mindig ezen vergődik, hogy akkor ez megcsalásnak számít, vagy sem. Tiszta hangyás vagy, te lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!