Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Belefér, míg fizikailag nem csinál semmit? 20L
Szerintetek egy rendben működő kapcsolatba be tud férkőzni egy 3. fél? Vagy fel tudja kelteni komolyabban a pár egyik felének az érdeklődését egy 3. személy? 20L
Milyen esetben fordulhat elő ilyesmi?
Igazából a barátomról lenne szó.
Tudom, hogy nagyon tetszik neki X.Y., jóban is vannak, de elfojtja magában, aztán mégis közeledik a lányhoz valamilyen szinten...
Szóval mindig mellé sodródik valahogy, pedig tudom akár hetekig se beszél vele.. (Nyomon követem a dolgait onnan tudom, de nem csalt meg)
Nekem ez magas. Valaki megmagyarázná?
Fejtse meg valaki nekem, mert én már belefáradtam.
"De nem csalt meg"
*még
Van barátnője,de tetszik neki valaki és ki is mutatja,sőt,"véletlenül" folyton mellé is sodródik?
Szerintem itt csak idő kérdése.
Csak beszélgetnek. Barátok mondhatni.
Az viszont zavar, hogy vonzódik hozzá. Nem vakságot ígért, de ez már túl megy a 'megnézem és tovább állok' kategórián.
Mostanában nem csevegnek, de jóban vannak.
Én most nagyon szerelmes vagyok... nem kell semmit visszafojtanom, és nem "sodródok" sehova.
De tudom, milyen dolog az, voltam úgy is, - az a Kijárat keresése.
20 évesen ne fáradj bele semmibe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!