Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy egy férfinak csak a rendszeres szex miatt van kapcsolata?
1.: Azzal indokolod az empátiahiányodat amivel akarod. Ettől még szerintem etikátlan és undorító, amit csinálnak..
2.:'Nőstényt'?
Oké..
Akkor én szerintem elvonulok valahova és egyedül élem le az életem. Inkább, mint ezekkel az állatias pszichopatákkal. Gondolom majd lesznek akik írják, hogy 'nem minden férfi..', de azok akiket én ismerek 80%-ban ilyenek és ki tudja, hogy azzal a 20%-al kapcsolatban nem tévedek-e..
De azért érdekel minden vélemény, hátha csak én vagyok rossz közegben. Szóval írjatok még!
Hát nézd én férfi vagyok, és én is hányok az ilyenektől. Most valóban azt tudom mondani van kivétel, nem mindenki gondolja ám így. Jó persze a többség ilyen mint amit leírtál, csak ez ugye titokban marad.
Egyébként sokszor kajálják az ilyen dumát az emberek, romlott világban élünk sajnos...
Nem egyszer gondolkozom el mikor céges ebédeknél megy a beszélgetés, tök bunkó dolgokról, és még a nők is nyerítve vihognak rajta, hogy úristen miért kellett ilyen agyatlanok közé születnem?
4.: Akkor minek nevezed kb az összes férfit, akik 'fűvel-fával' és még alkohol sem kell hozzá? Ja és hogyan neveznéd azokat a férfiak, akik kihasználják, manipulálják és eldobható tárgyként kezelik a nőket?
Az a nő miért lesz automatikusan értéktelen, aki mondjuk meg akarja élni a szexualitását és nem csak egy emberrel? Én inkább azokra használnék degradáló szavakat, akik mást bántottak és azok nem a 'könnyűvérű' nők, hanem a férfiaknak azon része, akik manipulálják, kihasználják és megalázzák a nőket.
5.: Szerintem vannak akik nem buták, csak nem mernek felszólalni, mert úgyis egyedül maradnának a véleményükkel és ki lennének közösítve utána, az ügyön meg nem túl sokat segítenének így, de vannak akiket tényleg teljesen átitatott a szexizmus, internalizálták azt..Szerintem nem veszik észre, vagy nem merik még maguknak sem beismerni, hogy pont azokra a sémákra erősítenek rá, ami az ő életüket is megkeseríti.
Nagyon gyakori,a kollégád egy őszinte ember.És rengetegen élnek így ,csak nem hangoztatják. Mert ha jól belegondolsz mire jó nőt "tartani" ? Csak a biztos napi szex miatt előnyös. Meg ha akarsz gyereket akkor arra.De ha nem akarsz, akkor ez is kiesik.
De minden másra :beszélgetni, közös programra ,ott vannak a haverok.
Házimunkára a mai nő úgy néz mint a női elnyomás megtestesülésére és tiltakozik ellene kézzel lábbal (nem vagyok cseléd) főzni meg magad is tudsz vagy rendelsz . Akkor mi marad?
Kérdező, én nagyjából a te álláspontodat képviselem, mármint a feminista - anti szexista véleményen vagyok én is, de ha már ennyire a nemi egyenlőség mellett kardoskodsz, kérlek, ne írd azt, hogy "a férfiak 80%-a ilyen, ki tudja, a maradék 20%-kal kapcsolatban tévedek-e", mert ezzel pontosan arra a szintre süllyedsz, amiben a társadalom nagy része is fuldokol.
Sajnálatos, hogy minden ilyen kérdés alatt ilyen gender fight alakul ki, férfiak a nők ellen, nők a férfiak ellen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!