Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy egy férfinak csak a rendszeres szex
miatt van kapcsolata?
Figyelt kérdés
Múlt héten egy céges összejövetel után egy 30-as diplomás ismerősöm ecsetelte nekünk, hogy mennyire rossz a kapcsolata és legszívesebben egy fillért sem áldozna a barátnőjére, csak 'muszáj', mert szülinapja van. És, hogyha nem lenne jó vele a szex, akkor már rég nem járna vele. Szerinte a teltebb nők egyébként is csak kizárólag erre jók. A társaságban nők is voltak, sőt teltebb nők is voltak, de senki sem fejtett ki ellenérzést a fentebbiekkel kapcsolatban, sőt később kis túlzással ájuldoztak, hogy mennyire 'jófej' és 'aranyos' ez a férfi..Pedig se nem jóképű, se nem sikeres, se nem okos, se nem vicces szerintem..Maximum addig kedveltem egy kicsit, amíg ezt a monológot le nem nyomta nekünk..Engem nagyon felháborított, hogy a barátnőjéről pletykál kb idegenek előtt és, hogy nagyjából egy eldobható tárgyként tekint a barátnőjére, akit manipulál, hogy rendszeresen lefeküdjön vele (pl. azt hazudja, hogy fontos neki, különleges, élete szerelme és örökké vele akar lenni stb.). Mit gondoltok erről? Mennyire gyakori ez a gondolkodásmód?
A szex a legfontosabb kapocs egy kapcsolatban. Csak sajnos a nők 95% a erre nem jön rá. És gyerek után is az lenne nem csak addig amíg Apa lesz a paliból. 40f lehet lepontozni...
2017. júl. 31. 19:09
12/21 anonim válasza:
Alapvető,hogy a nőnek hazudni kell.Ha őszinte vagy visszaél vele,gyenge ponton szúr alattomosan,átb.@sz,hülyére vesz.
Amúgy sem jó nekik semmi,ha őszinte vagy sz@rházi,bunkó,roh.@dék leszel rövid időn belül.Hülyére kell venni őket ,úgyis csak a telibekrt álomvilágukban tudnak létezni ,ha az ábrándjaikat megzavarja valami kezdődik a rinya.
2017. aug. 6. 19:28
13/21 anonim válasza:
Szerintem ez nemtől független. Biztos vagyok benne, hogy nőtársaink is vannak így...nem működik a kapcsolat, de jó, hogy van valaki, aki elmondja, hogy szépek vagyunk, csinosak vagyunk, akihez oda bújhatunk, és aki rendszeresen kielégíti az igényeinket. Szerintem férfiak és nők azonos számban viselkednek így...:(
2017. aug. 6. 21:40
14/21 anonim válasza:
eléggé gyakori. Kb annyira gyakori, minthogy egy pasi sudribunkó (50%) és minthogy egy nő szajha (50%)
2017. aug. 6. 21:41
15/21 anonim válasza:
Eléggé gyakori és a nők, simán bele mennek, még szerelmesek.
Sokan, szerelem elmúltával, megszokásból maradnak a pasi mellett.
2017. szept. 18. 12:28
16/21 anonim válasza:
Inkább azon gondolkozz el, hogy mégis a rendszeres (tfh. jó) szexen kívül egy mai nő mit tud nyújtani egy férfinak? Úgy 25-30 között a legtöbb férfi végleg letesz a gyermeteg ábrándokról, hogy a nő valódi társa lesz, aki őszintén szereti. Egy 30-as pasinak van elég tapasztalata, hogy átlásson a szitán és tudja, hogy a nő kizárólag érdekből szeret, és hogy az idilli hangulat kizárólag addig áll fenn, ameddig a férfi szorgosan letesz érte az asztalra. Mivel a többség nem egy balek, nyilván változtat a stratégiáján, meg a nőkhöz való hozzáállásán.
2017. szept. 18. 14:08
17/21 anonim válasza:
Ha ezt a barátnője szemébe mondaná,azt mondom,"ez oszt igen!lehet, bunkó,de legalább van olyan faxa csávó,hogy felvállalja a véleményét és nem áltatja azt,akit elvileg szeret". Így csak egy gerinctelen féreg. Az ilyenről leszedtem volna a keresztvizet.
Sajnos sok pasi van,aki hasonló ok miatt lép egyik kapcsolatból a másikba, csak nem néz magába egy percig sem.
2017. szept. 18. 14:13
18/21 A kérdező kommentje:
Utolsó gondolom nő vagy, mert a férfiak nagyon nehezen látják be, hogy az, ami nekik olyan jó, lehet, hogy erkölcsileg elfogadhatatlan. És egyetértek veled. Persze, hogyha elmondanák, akkor valószínűleg a nő nem maradna velük, mert ők elsősorban szerelmet akarnak. Ettől még gerinctelenség átverni és manipulálni a másikat.
2017. szept. 18. 16:23
19/21 anonim válasza:
Érdekes,én egy ilyen férfit sem ismerek.Akinek szex kell,ott a prosti vagy szexkapcsolat mint ahogy írták már előttem.
2017. szept. 27. 22:35
20/21 anonim válasza:
Az a "férfi", aki csak a szex miatt van együtt egy nővel, az nem érdemli meg, hogy barátnője legyen. Szerintem undoríró, ha valaki így kihasznál egy nőt (csak a szex miatt van vele).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!