Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gyakori, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy egy férfinak csak a rendszeres szex miatt van kapcsolata?

Figyelt kérdés
Múlt héten egy céges összejövetel után egy 30-as diplomás ismerősöm ecsetelte nekünk, hogy mennyire rossz a kapcsolata és legszívesebben egy fillért sem áldozna a barátnőjére, csak 'muszáj', mert szülinapja van. És, hogyha nem lenne jó vele a szex, akkor már rég nem járna vele. Szerinte a teltebb nők egyébként is csak kizárólag erre jók. A társaságban nők is voltak, sőt teltebb nők is voltak, de senki sem fejtett ki ellenérzést a fentebbiekkel kapcsolatban, sőt később kis túlzással ájuldoztak, hogy mennyire 'jófej' és 'aranyos' ez a férfi..Pedig se nem jóképű, se nem sikeres, se nem okos, se nem vicces szerintem..Maximum addig kedveltem egy kicsit, amíg ezt a monológot le nem nyomta nekünk..Engem nagyon felháborított, hogy a barátnőjéről pletykál kb idegenek előtt és, hogy nagyjából egy eldobható tárgyként tekint a barátnőjére, akit manipulál, hogy rendszeresen lefeküdjön vele (pl. azt hazudja, hogy fontos neki, különleges, élete szerelme és örökké vele akar lenni stb.). Mit gondoltok erről? Mennyire gyakori ez a gondolkodásmód?

2017. júl. 27. 21:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
60%
Miért használná ki? Feltételezve hogy a nő is élvezi a szexet.Akkor mi ebben a kihasználás? Kölcsönösen összedugják amilyük van és kiélik az ezirányú vágyaikat. Mi másra jó még egy nő ,ha kivonjuk az egyenletből a gyerekcsinálást ?
2017. okt. 6. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!