Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés után nálatok mennyi idő múlva szűnt meg a romantikázás és a rendszeres szex?
Mi még csak másfél éve vagyunk együtt a párommal amiből fél éve élünk együtt. És már nem olyan mint régen. De próbálom magam nyugtatni hogy ez normális. Nem szereti ha napközbe megcsókolom, nincs spontán szex napközben, max csak este ha már tényleg nagyon ráérünk. Nem megyünk már annyi helyre együtt. Csak a meló van meg az itthon döglés. És ennyi idő után szerintem ez még nem lenne normális. Egyrészről félek hogy már nem szeret annyira, másrészről viszont látom rajta hogy mennyit dolgozik a közös jövőnkért. Lehet hogy most csak a bizonytalan jövő miatt ilyen és ha már nem albértletben fogunk lakni és kicsit tisztázódnak a dolgok akkor változik a helyzet? Mit gondoltok erről?
Őt már kérdeztem, de nem teljesen kaptam tiszta választ.
21/L
Szerintem egyszerűen megszokott téged,minden nap találkoztok minden nap együtt alszotok stb.
Már nem érdekled őt annyira mint régen,ami valamilyen szinten érthető.De ettől még szerethet.
Egyébként ő mit mondott ami nem volt tiszta neked?Ha úgy vetted észre hogy kicsit félre beszél vagy hebeg habog akkor lehet hogy már kialudt nála a láng..
Két éve vagyunk együtt, nagyjából ennyi ideje is bútoroztunk össze. A szex még mindig rendszeres, spontán, szinte minden hétvégén máshova megyünk, kirándulunk, színház, programok, hétköznap is együtt vagyunk, sétálunk, ilyesmi. Ugyanígy albérletben lakunk.
Szerintem nem jó jel, ha már ilyen hamar elmúlik a szenvedély és a vágy, bár az is lehet, hogy csak most derül ki, hogy valójában mennyire van igénye. De ha már albérletben sem működik igazán a dolog (és ha neked eszedbe jutott, hogy talán részéről nem igazi a szerelem, akkor ott már valami biztosan nem működik), akkor én ennek tisztázásáig biztosan nem költöznék saját tulajdonú ingatlanba. Nagyobb macera, mint albérletből szakítani.
Ezért jó az együtt élés, mert kiderül, hogy milyen lenne később esetleg. Beszéld meg, hogy szerinte ez időszakos, vagy az igazi valóját látod most, és dönts, hogy neked ez mennyire fér bele. Egy kapcsolat csak addig lesz jó és szenvedélyes, amíg mindketten akarjátok, és ezáltal tesztek is érte, ha az egyikőtök belekényelmesedik (és szerintem itt ez a helyzet), akkor ott valamit tenni kell.
3 éve élünk együtt és egyáltalán nem szűnt meg. Sőt, gyakran ha ő ér előbb haza munkából, közös habfürdőzés, vagy zuhanyzás, pezsgőzés a kádban, félhomály stb. Ha meg hétvégén otthon vagyunk gyakran egymásnak esünk a legváratlanabb helyzetekben. :)
Mindketten sokat dolgozunk, de nálunk ez nem csökkent.
Lehet hogy a párod megszokott, vagy kialudt a tűz a kapcsolatotokban, különben ennek nem szabadna így lennie. Később még rosszabb lesz, vagy csak nem igényli a közelséget. Ami nagy baj, a jövőtökre nézve.
Mindennap orakat szexelunk. Sokat olelkezunk es csokolozunk. Heti tobbszor csinalunk kozos progit.
A napi szexigenyem mar a kapcsolat elejen ismertettem. Ezzel a feltetellel ment tovabb az akkor mex szex nelkuli kapcsolati fazis.
Megmondtam, h kirugom, ha nincs napi szex.
N
Mi 5,5 éve vagyunk együtt, 4 éve házasságban. (29N/26/F) Ugyanúgy szeretjük, kívánjuk egymást mint az első időkben, nem szűnt meg a spontán szex sem, egymásnak esünk reggel, nap közben, este, és akár éjszaka is, 2-3 óra alvás után. Nyilvános helyen is előfordult már nem egyszer.
Mi szeretünk itthon dögleni is, de el is járunk szívesen szórakozni. Nagyon bújós típusúak vagyunk mindketten.
Elég baj, hogy már ennyire az elején megkopott a párod érdeklődése irántad. Talán lenne valakije? Jó lenne megbeszélni mi a probléma, és nem szabad hagyni, hogy félmondatokkal elintézzen.
Nem az idő teszi... ő ilyen. Ilyen is volt, csak míg meg akart szerezni megerőltette magát, most meg már minek?
Arra készülj, hogy még ennél is kevésbé lesz érdeklődő.
Szerintem neki a szex és a gyengédség nem belső igénye.
Ennek semmi köze az időhöz, Ő ilyen.
Nálunk ugyanez volt, összeköltözés, és rá fél évre már semmi szex, kb. Csók, érintés is alig, és szinte sehová nem mentünk hétvégente, csak feküdt az ágyban.
Újabb fél év után aztán szét is mentünk, mert nem párként, hanem lakótársként éltünk egymás mellett. Jobb így (az utóbbi időben pl. nőiességem megszűnt, befordultam...) a szép dolgokat megköszöntem neki, a többit meg leszrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!