Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akar ennyit szexelni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar ennyit szexelni a barátom?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt, nem vagyunk már olyan fiatalok. 27 évesek vagyunk mindketten. Külön élünk, tervezzük ősztől az összeköltözést. Heti kb 4x találkozunk, hétvégén teljes napokat vagyunk együtt, hétköznap 2-3 órát. Ő meg mindig szexelne. Azt mondja, neki napi 1 lenne az optimális, de nekem bőven elég heti kétszer. Ő kompromisszumot akart kötni heti 4-gyel, de mondtam, hogy az sok, nincs erre szükségem, nem akarom, hogy csak erről szóljon a kapcsolat. Ő azt mondja, ne csodálkozzak, hogy ennyire kíván, mert nagyon tetszem neki, meg akkor ne bújjak be mellé mindig melltartó nélkül, egy szál bugyiban ha nem akarok szexelni. De nekem így kényelmes, ha délután szundizunk. Egyébként mindig elmegyek, előbb is mint ő, de macera mindig megmosakodni utána, meg többször sikerült felfáznom a szex miatt. Minden férfi ennyire kanos?

2015. jún. 30. 11:23
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
33%
Napi egy teljesen normális, nem csak a férfiaknak de nőknek is. Én is utóbbi vagyok, és napi 1-2x simán jól esik, a heti 1-2 borzasztó kevés lenne :O
2015. jún. 30. 11:27
 2/37 anonim ***** válasza:
29%
De fiatalok vagytok. Heti 2 rettenet keves, meg is orulnek. Kicsit sotet vagy a korodhoz kepest a fogalmasod alapjan. Tetszel neki es kivan. Ez legyen a legnagyobb problemad az eletben. Felfazni a szex miatt? :D igen, a kullancscsipestol meg rakos leszel, ugye? Ugyanmar...es meg altalanositasz is. Szegeny pasi...
 3/37 anonim ***** válasza:
64%
Heti 2? :D Nagyon kívánhatod a barátodat... :D Erre mondják azt, hogy szexuálisan nem illetek össze. Mondjuk ha kél fél nagyon szereti egymást, akkor nem akadnak fel ilyen dolgokon, mert képesek kompromisszumot kötni. Úgy tűnik, te nem vagy hajlandó áldozatot hozni a barátodért, pedig ő ajánlott valamit.
 4/37 A kérdező kommentje:
Igen, fel lehet fázni a szextől. [link]
2015. jún. 30. 11:31
 5/37 anonim ***** válasza:
55%

hú hagyd ott, ha neked nehezedre esik kiélegiteni őt vagy zavar hogy elmegy benned!

örülj, hogy 4 év után is akar veled szexelni!

2015. jún. 30. 11:31
 6/37 anonim ***** válasza:
94%
Én örülnék neki, ha a barátom még 4 év után is így kívánna. Szerintem a napi egy normális, de ha neked ez így nem jó, akkor is lehetne kompromisszumot kötni, ő nyitott is feléd, de te elutasítottad. Attól, hogy rendszeres nemi életet éltek, még nem fog erről szólni a kapcsolatotok, nagyon sok más dolgot is lehet csinálni. Szerintem próbáljatok kompromisszumot kötni.
2015. jún. 30. 11:43
 7/37 anonim ***** válasza:
52%
Femina.hu 😀😀😀 okke. Biologia szakoskent had tudjam jobban, mint az a par unatkozo hulye, aki azt az oldalt szerkeszti.
2015. jún. 30. 11:48
 8/37 anonim ***** válasza:
77%

A hólyaghurutot azért ne keverd össze a felfázással. Ha figyelmesen elolvasod az általad linkelt cikket, akkor látod, hogy mi a különbség a felfázás és aközött, ami nálad problémát okoz szex után.

Ha hajlamos vagy erre, akkor arra érdemes figyelned, hogy igyál sok folyadékot, és szeretkezés után menj el pisilni, utána is igyál, hogy minél gyakrabban tisztuljon a húgyvezetéked, és ne tudjanak felszaporodni benne a bacik. (Meg lehet mindenféle készítményeket kapni, amik jók a megelőzésre, pl. tőzegáfonya kapszulát.)

A barátod azért akar ennyit szexelni, mert egy egészséges férfi, egészséges libidóval.

Van olyan, hogy ilyen tekintetben nem illik össze egy pár, de ők jó eséllyel nem fognak hosszú távon együtt maradni. (Gondolom, te sem véletlenül vetted be a kérdésednél a kulcsszavak közé a "válás" szót.)

Az pedig, hogy egy pár hetente négyszer, vagy naponta szexel, egyáltalán nem jelenti, hogy "csak erről szól a kapcsolat". Az kizárólag rajtatok múlik, hogy még mi mindenről szól.

Én mondjuk nő létemre soha nem értettem, hogy ha valaki éppen nem beteg, hulla fáradt, vagy esetleg lelkileg van a padlón (amire azért a férfiak többsége is tekintettel van), és egyébként örömteli a szexuális élete a párjával, akkor miért utasítja el a másik közeledését gyakran, vagy rendszeresen. Attól, hogy nem nekem támadt kedvem a szexhez, hanem a másik kezdeményezte, attól nekem még nagyon jó érzés testileg-lelkileg, meg jó érzés az a tudat is, hogy X év után (amin nálunk sokkal több, mint 4 év) még mindig vonzódik hozzám és kíván szexuálisan.

Ha meg akarod érteni, hogy a barátod mit él át melletted, gondolj bele, hogy neked milyen érzés lenne fizikailag és lelkileg, ha a párod gyakran elutasítana, amikor vágynál rá, hogy szeretkezzetek, konkrétan a szexuális izgalom állapotában vagy, kívánod őt, meg feküdne melletted egy szál alsónadrágban, mert az kényelmes, és jönne azzal, hogy inkább hagyd békén, meg olyanokat mondana, hogy macera neki utána megmosakodni.

2015. jún. 30. 11:55
 9/37 anonim ***** válasza:
83%
Én értem mit mondasz ezzel a felfázással,utána olyan érzésed van mintha felfáztál volna,van ilyen.Még ha nincs is kedved,néha menj bele,közben meg lehet megjön a kedved.
2015. jún. 30. 11:56
 10/37 anonim ***** válasza:
100%

szextől fel lehet fázni, ez elég evidens. húgycsőbe jutnak a mindenféle nedvek, fertőzést okoznak és tádámm, kész is a felfázás. ezen viszont könnyű segíteni, ha szex után pisilsz egy sort. kimossa az ilyesmit, és már nincs is gond :)

viszont ez hosszú távon még okozhat gondokat. konfliktust generálhat, hogy ő úgy érzi te nem szereted és nem kívánod eléggé, neked meg valamiért az él a fejedben, ha gyakran szexeltek, akkor csak arról szól a kapcsolat. egyikőtöknek sem lenne igaza, de attól még viták, kellemetlen érzések lennének.

nyilván nem szabad magadra erőltetned olyasmit, amit nem akarsz, de akkor ha ő ennyit akar szexelni, és megelégedne egy heti 4 alkalommal, akkor akár csinálhatod azt, hogy mikor neked nincs kedved szexelni de ő meg borzasztó kanos, kézzel-szájjal elégíted ki. szerintem nem ellenkezne :D és ez viszont egy olyan megoldás, ami tulajdonképpen mindkettőtöknek jó- neked is, mert közel sem olyan nagy macera meg nem fogsz felfázni, meg amúgy is, 5 perc alatt megvan, szóval érted.

amúgy, bár minden férfi ennyire kanos lenne :D nálunk ez pont fordítva van, de nagyjából ilyen paraméterekkel, mint nálatok. én naponta kívánom 1-2x, a párom meg hetente. én ezzel együtt tudok élni, de azért hidd el, van emiatt vita bőven nálunk is.

2015. jún. 30. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!