Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akar ennyit szexelni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar ennyit szexelni a barátom?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt, nem vagyunk már olyan fiatalok. 27 évesek vagyunk mindketten. Külön élünk, tervezzük ősztől az összeköltözést. Heti kb 4x találkozunk, hétvégén teljes napokat vagyunk együtt, hétköznap 2-3 órát. Ő meg mindig szexelne. Azt mondja, neki napi 1 lenne az optimális, de nekem bőven elég heti kétszer. Ő kompromisszumot akart kötni heti 4-gyel, de mondtam, hogy az sok, nincs erre szükségem, nem akarom, hogy csak erről szóljon a kapcsolat. Ő azt mondja, ne csodálkozzak, hogy ennyire kíván, mert nagyon tetszem neki, meg akkor ne bújjak be mellé mindig melltartó nélkül, egy szál bugyiban ha nem akarok szexelni. De nekem így kényelmes, ha délután szundizunk. Egyébként mindig elmegyek, előbb is mint ő, de macera mindig megmosakodni utána, meg többször sikerült felfáznom a szex miatt. Minden férfi ennyire kanos?

2015. jún. 30. 11:23
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
42%
Wow. Teljesen korrekt a barátod. Egy jól működő kapcsolat a kompromisszumokról szól. Te miért nem akarod ezt megkötni? Eleve azt sem értem, hogy miért nem akarsz heti 4x szexelni? Nem kivánod, nem szereted? Búcsúzzatok el, ha nem tudtok megegyezni, ez egy igen lényeges dolog. Mi is hamarosan összeköltözünk párommal. Néha naponta 3x sikerül szexelni. Egyszerűen nem birunk magunkkal, folyton csinálnánk. Ez még nem jelenti azt, hogy erről szólna a kapcsolatunk. Sokat beszélgetünk, lelkizünk, kirándulunk, veszekedünk :D Múltkor pl. strandoltunk. Párom kb. egész nap álló farokkal élte túl a napot, a végére már sajnáltam. Kanos és kész. Ma kirándulni voltunk a természetben...hát maradjunk annyiban, hogy reméljük, hogy nem lesett meg senki :D
2015. jún. 30. 23:43
 32/37 anonim ***** válasza:
63%

Volt szerencsém több ilyen kapcsolathoz is. Sajnos igazából a komoly párkapcsolataim mind ilyenek voltak: én vonzódtam a nőhöz. Volt olyan, ahol az volt, hogy amikor a nőnek biológiai igénye volt rá (kb. hetente), akkor legyen, amúgy meg fájt a feje meg a többi. Meg volt olyan is, amelyiknél ha én nem másztam rá két hétig, akkor fel se merült benne.

Laza kapcsolatokban meg tök jól működik az egész...

Remélem a barátod levonja végre a következtetést és szakít veled, mert erre nincs más megoldás. Te egyszerűen nem vonzódsz hozzá.

2015. júl. 1. 10:20
 33/37 anonim ***** válasza:
48%
Nyilván valamilyen szinten normális, hogy sokat akar szexelni, a férfiak általában többet akarnak, mint mi, nők. Viszont, ha tényleg szeret, akkor azt is tiszteletben kellene tartania, hogy neked épp nincs kedved hozzá, vagy valami miatt nem kívánod. A hólyaghurut pedig nagyon sok nőnek okoz problémát szexuális együttlét miatt, nekem is számtalanszor volt már és borzalmas tud lenni. Olyankor ráadásul egy darabig pihentetni is kell a dolgot, különben megint irritálódsz és előjön, szóval ezekre oda kell figyelned és neki pedig tiszteletben kell tartania. Egy kapcsolatban fontos a szex, de nem a legfontosabb!!!
2015. júl. 1. 14:35
 34/37 anonim ***** válasza:
44%

33-as nincs a kérdezőnek hólyaghurutja, és szundizni egy szál bugyiban szeret, és alapvetően sokallja a szexet, enm egy akut betegség, amit ki kéne várni a barátjának.

De itt egy ideális jelölt

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..

2015. júl. 1. 15:10
 35/37 anonim ***** válasza:

Legyél domina akkor te határozod meg mikor mi legyen. Ha nem bír magával akkor a videól látni a megoldást:

[link]

2015. júl. 1. 18:22
 36/37 anonim ***** válasza:

Van rád egy tisztes, becsületes kifejezés. Elárulom mi az:

fapina

2022. máj. 23. 23:09
 37/37 anonim ***** válasza:
Nem normális az ilyen alacsony libidó. Szerintem ki kellene magad vizsgáltatni.
2022. dec. 16. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!