Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem vele meg a dolgokat? Hogy lehet valaki ennyire h*lye?
Figyelt kérdés
szakítottam a barátommal tegnap, 3 hetet voltunk együtt, de már elegem van és egy ideig inkább nem akarok pasit.. és az a lényeg h eleinte még könyörgött h béküljünk ki.. meg h beszéljük meg.. de mondtam h én ezt már nem akarom , akkor kb majdnem le k*vázott ennyiért mert h nem akarom előről kezdeni.. erre ma rá ír a legjobb barátnőmre h mi történt velem vagy miért vagyok ilyen, aztán megkérdezte tőle h járna-e vele meg elhívta városba, de bnöm meg mondta neki h neki így nem akar h a legjobb bnöjének az exével, és a srác nekem azt mondta h ha összejövök valakivel azt nagyon megfogja verni, de azért ő összejöhet bárkivel..és még lenne képe a legjobb barátnőmmel.. ráafásul fb-re olyanokat írt ki h "k*rvák vére folyjon patakokba..' meg hasonlókat, természetessen nekem, pedig igazából semmi rosszat nem csináltam, nem is csaltam meg, nem is vertem át.. de amit ma csinált h a barátnömmel össze akart jönni ezzel nagyon felhúzott meg h ha lesz pasim azt megfogja verni.. nemtom mit tegyek azóta most nem beszéltem vele, de lehet kéne, mert ez így nem lesz jó.. mit mondjak neki vagy mii?2013. máj. 26. 21:14
3/11 anonim válasza:
örülj neki h megszabadultál tőle :D
4/11 anonim válasza:
kellett neked ilyen falu kreténje, mi?
legközelebb legyél kicsit igényesebb ;)
egyébként ahogy megtetszik neki egy másik csaj (max 2-3 hét) abba fogja hagyni
6/11 A kérdező kommentje:
persze örülök,de valamennyire szerettem és azért zavar h másnapra meg már egyszerre a barátnőmre rászáll. meg h még én vagyok a "k*rva" amikor nem is csináltam semmit.. ráadásul mivan ha télleg megveri a következő barátomat?mert kinézem belölle..
2013. máj. 26. 21:18
7/11 A kérdező kommentje:
amúgy arra választ még mindig nem kaptam hogy mit mondjak neki vagy valami..:S
2013. máj. 26. 21:21
8/11 Rainbowinthedark válasza:
Leginkább semmit ne mondj neki szerintem "Aki hülye halljon mög!"
9/11 anonim válasza:
mert a lányoknak az ilyen faxkalapok kellenek
10/11 anonim válasza:
Hány éves vagy? A tizenéves mai srácok körében felesleges értelmes srácot keresgélni, olyan ritka mint a fehér holló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!