Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Régebben csináltam félreérthet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régebben csináltam félreérthető dolgokat, azóta a párom ellenőrizget. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Régebben csináltam, egy-két hülyeséget, de sosem csaltam meg a barátnőmet. Félreérthetőek voltak a hibáim, de tényleg nem akartam soha semmi rosszat csinálni. Azóta a párom nem bízik bennem, és ellenőrzi az e-mailjeimet, facebookomat, azt hiszi átverem "megint". Mikor fog bennem újra bízni? Megértem, hogy ezt csinálja, de tényleg szeretem, és annó sem akartam megcsalni. Mit csináljak?
2013. máj. 16. 15:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Üljetek le és beszéljétek meg. Mondd el neki, hogy mit gondolsz erről, és hogy mennyire szereted, de már kiakaszt amit csinál.
2013. máj. 16. 15:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Már ezerszer megbeszéltük, néha elhiszi, hogy annó semmi rosszat nem akartam, néha meg nem. Azt hiszi újra át fogom verni.
2013. máj. 16. 15:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A bizalmat könnyű elveszíteni, visszaszerezni pedig sokszor lehetetlen.
2013. máj. 16. 15:26
 4/5 anonim ***** válasza:
pedig nagyon sok választási lehetőséged nincs.vagy leülsz vele,és elmondod,hogy márpedig ez neked így nem jó,bízzon benned ezért és ezért és ne csinálja a hülyeségeit,vagy inkább kussolsz és csak reméled,hogy egyszer abbahagyja.vagy ha nagyon necces,szakítás
2013. máj. 16. 15:40
 5/5 anonim ***** válasza:

nézd a bizalom visszaállításához idő kell, az se biztos, hogy sikerül, ezért szokott egy idő után vége lenni, mert rájönnek nem megy

legközelebb előre gondolkozzál, most talán ebből tanulsz, mert nem biztos ennek jó vége lesz, sajnálom N

2013. máj. 16. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!