Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom ellenőrizget normális ez?
Figyelt kérdés
Hamis fb profilt csinált álnéven, mintha egy férfi érdeklődne irántam hogy én mit szólok, kikezdek e vele élek e a lehetőséggel. Sikerült rájönnöm, teljesen az ő szavajárása, csak akkor ír rám mikor otthon van, együtt élünk, de én állandó éjszakás vagyok, és van hogy ő sincs otthon este, akkor nem is írt még soha. Meg még vannak jelek amikről tudom, hogy ő az amiket már nem írok le csak még azt hogy ha pl rámköszön egy férfi akkor egyből felháborodik, ki volt ez miért köszön biztos akar valamit, viszont erre az "Ervinre" nem is reagált, vajon miért nem?? A kérdés hogy hogy vezessem rá hogy én már tudom, és szánalmas amit csinál? Természetesen nem akarom a fejéhez vágni!! Tippek? De várnék választ a beteges féltékenységére is. (A kocsiba se nézhetek el jobbra annélkül hogy ne tenné szóvá)2012. márc. 23. 17:35
1/9 anonim válasza:
Flörtölj az "ervinnel!" hagy egye a penész! Aztán ha magyaráz akkor már mondhatod hogy végig tudtad hogy Ő az,és hogy a csipáját akarod kinyitni.
2/9 anonim válasza:
Hagyd ott, mellette sosem lesz nyugodt életed.
3/9 anonim válasza:
ez csupán annyit jelent, hogy...KIB@SZOTTUL NEM BÍZIK BENNED!
nem képes megbízni benned fél h megcsalnád, fél h nem lennél vele őszinte...ez így sz@r egy kapcsolatban...
5/9 anonim válasza:
Mond el neki ... "Ervin ha megkernelek elmosogatnal ???"
6/9 anonim válasza:
Jaja, utolsó jót írt! :D "Ervin, légyszi ne hagyd a zoknidat az ágy mellett, hanem dobd be a szennyesbe!"
8/9 anonim válasza:
Szerintem panaszold el "Ervinnek", hogy a barátod milyen betegesen féltékeny, pedig semmi oka nincs rá és hogy ez neked mennyire rosszul esik.
Talán ettől picit észbe kap.
L/25
9/9 anonim válasza:
mi ezaz Ervin?? én vagyok csak lemaradva valamivel??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!