Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha néha veszekszünk ilyeneken? Mégis hogyan kezeljem?
2,5 éve vagyok együtt a barátommal, nincs könnyü életünk sajnos,meg túl vagyunk már pár nagyobb vitán is,ami abból fakad,hogy elöttem sosem volt komoly kapcsolata,nekem meg volt pár. de nem is ez a lényeg,hanem sokszor összekapunk olyan dolgokon,amit nem értek... pl most is egész héten kedves volt,minden szupi,ünnepeltük a szülinapomat,elhalmozott mindennel,megvolt az összhang, erre ma hozott egy dvd-t,hogy nézzük meg. kérdeztem honnan van? (mert tudtam,h elkérte valahonnan,neki nincs meg), erre csak terelt,meg hogy majd elmondja... ráhagytam a dolgot,késöbb rákérdeztem,erre jött azzal,hogy mért kell nekem mindenröl tudni,és végül nem mondta el... egyszerüen nem értem mért kell ezt csinálni,utána persze fél napot veszekedtünk a telefonban,hol én nyomtam rá,hol ö rám..
mellesleg most épp azon lennénk,hogy ismét bízni tudjak benne,mert volt pár baklövése... sms-ezés mással,meg ilyesmi. semmit nem csinált,csak épp mosolyszünet volt köztünk akkoriban.
de nem is lenne gond,mert megint egymásra találtunk, csak nem értem mért kell elrontani a szép napokat ilyen hülyeségekkel,hogy nem mondja el kitöl van a dvd...pedig egy egyszerü kérdés volt,semmi több.... és ebböl van egy félnapos vita,meg most sem beszél velem....
normális egy ilyen vita?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!