Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne legyek ennyire "merev", vagy más szóval: félreérthető?

Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy eddig azért nem volt senkim, mert mindig félreérthető jeleket adtam le a kiszemelt fiúnak - szinte már betegesen igyekeztem eltitkolni az érzéseimet. Például, olvastam egy könyvet a testbeszédről, ahol azt láttam, hogy ha a lábfeje valakinek felém mutat, akkor valamilyen szintű érdeklődést mutat irántam. Erre én mit csinálok? Azt gondolván, hogy így majd felkeltem a vadászösztönt, még direkt elfordítom a lábamat felőle, ha észreveszem. Ráadásul, amikor beszélgetnék vele, valahogy megváltozok és nem bírom önmagamat adni, mert nem vagyok benne biztos, hogy hogyan is kéne viselkednem és nagy zavaromban véletlenül mindig mindent elrontok. Vagy csak én érzem így, és annyira bebeszélem magamnak, hogy tudat alatt úgy viselkedek, hogy "szándékosan" elriasztok magamtól mindenkit? Lehet, hogy csak azt hiszem, hogy engem nem lehet szeretni? Hogyan tudnék ebből az ördögi körből kiszállni?

2013. jan. 31. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgysem lehet tudatosan megváltozni, inkább fogadd el magad, lesz aki így is szeretni fog :)
2013. jan. 31. 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Légy rámenőseb mindig egértelmű légy mon meg nyiltan dugni akarsz vele a fiuk nem veszik sértésnek ha lányokse venék egyszerüb világlene őkmeg adnak hirnevükre igy nem nyiltak. Azon hoggy zavarba vagy csak gyakotlat segit ara rá játszhat még ha érzel valamit a kiszemelt iránt. A test beszéd nem egyértelmű , Inkáb ara jó hogy a tőbőiket figyel bár azse megbizható nem vagy azoon a szinten hogy használd . Csa légy nyilt ne gondolkoz AZON MITSZOLMAJD hozá csak csinád ugorj a nyákába csokold meg ved a ruhád ne tőrődj a gátlásaidal csak hátráltatnak gedven valamihez csináld rőgtőn ne gondolkoz semit ne is probáld átgondolkoni mert ujra és ujra átgondlás miat le csuszolróla.
2013. jan. 31. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján még nagyon fiatal vagy. Ezért nem volt még senkid.

Nem kell neked semmilyen jelet adnod. Ha szimpi vagy, akkor a fiú/férfi dolga, hogy kezdeményezzen. Neked csak őszintén válaszolnod kell.

2013. jan. 31. 18:54
 4/5 A kérdező kommentje:
17 vagyok, ennyinek gondoltál, vagy kevesebbnek? :)
2013. jan. 31. 18:57
 5/5 anonim ***** válasza:
17 már nem ojan fiatal hogyha akarja a kapcsit akorse legyen neki. Müszálj ereőltetni hogy rámenőseb legyen .Egyedül leni nagyon szarr .
2013. febr. 1. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!