Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? És szerintetek ő miért ilyen? Egy 15éves lány vagyok.1éve szerelmes vagyok egy fiúba (20). Ez nem "szerelem", szóval nem olyan, mint a többi, mostani 15éves "szerelmek".
Figyelt kérdés
Amikor megismerkedtünk,még elég tapasztalatlan voltam,és féltem a kapcsolattól,főleg hogy ő 5évvel idősebb,de találkozgattunk,de abba egyeztünk meg hogy nem jövünk össze.De ettől függetlenül egyszer együtt buliztunk és ott csókoloztunk,és nagyon jó volt minden.De aztán pár nap múlva abbamaradt a bezsélgetés,és már csak havonta irt rám,vagy írtam rá.Majdnem egy évig nem láttam őt,pedig nyáron mindig hívtam őt találkozni,mivel sokat vagyok arrafelé nyáron.Volt hogy megígérte aztán nem jött,és aztán egy bocsival elintézte és volt h lemondta az utolsó pillanatban(szóval nem akart találkozni)aztán be vallottam neki h szeretem,bár gépen keresztül nem tudom hogy komolyan vette e,de élőbe nemtudtam ugye.De azóta is ír havonta párszor,és érdeklődik irántam.Én ezek után már nem írok rá...Most találkoztam vele egy buliba.Köszöntünk(puszi) és váltottunk pár szót,de aztán mentem el tőle,mert gondoltam,ugyis jön ha akar beszélgetni.(nem jött),de láttam hogy nagyon nézi hogy hova ülök le és hova megyek. A barátnőm is észrevette hogy tuti tettszek még neki...Egyszer még álltam a folyosón,és eljött előttem.Én épp smst irtam,és piszkálta a mobilom vagy 3szor és flegmán mosolygott.. aztán elment,és elég hamar ment haza,mert nem láttam aztán. Biztos hogy tettszek neki,mert fel lehet ismerni a nézéséből,de valamiért tartja a távolságot tőlem...2012. dec. 30. 22:17
1/3 anonim válasza:
Hát, lehet, a problémája a korkülönbséggel van. Mármint, ez egy idő múlva nem lenne olyan rossz arány (te 20, ő 25, az egész szép), de egyelőre szerintem nem tartja helyénvalónak a dolgot veled.
De ne add fel a reményt, ismerek párokat, akik több év, ehhez hasonló huzavona után jöttek össze, és most nagyon boldogok együtt :) Ha ő is ugyanúgy gondolja, mint te, akkor előbb-utóbb ez kiderül.
2/3 A kérdező kommentje:
:)) Hátazt kihagytam ebből hogy miért nem jöttünk össze tavaly. Ő inkább a távolság miatt(félórás út) miatt én pedig inkább a korunk miatt nem akartam. De neki mindegy volt... De a tavalyi viselkedésem miatt lehetséges h tényleg fiatalnak tart magához,de én megszeretném mutatni neki h megváltoztam,csak ő nem ad rá alkalmat...:/
2012. dec. 30. 22:31
3/3 anonim válasza:
én szurkolok neked:) jobban tudnék segíteni, ha röviden jellemeznéd magad..:) hajad, szemed színe, stb:) tudnál írni egy monogrammot?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!