Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán szerelmes belém a pasi?
Figyelt kérdés
Van egy pasi(43év körüli) aki mindig mosolyog rám, kacsint, mindig megvéd, sokat néz rám, és ha beszélünk elég közel jön hozzám.
30éves/nő
2012. dec. 29. 07:56
1/6 anonim válasza:
de legalábbis kedvel vagy akar valamit. valamit.
erre igazán rájöhettél volna 30 évesen.
2/6 anonim válasza:
Te agyilag 14 éves szinten maradtál úgy látom
3/6 anonim válasza:
2-eske pacsit neked:XDDD Én is igy gondolom:DD
4/6 A kérdező kommentje:
Azért vagyok most 14éves agyilag mert szerelmes vagyok. Rózsaszín felhők vannak!
2012. dec. 29. 11:52
5/6 anonim válasza:
Az agyadba rózsaszin felhők vannak?:DDDD aranyom, szerintem mosd fel magad, egy 30 éves nő, aki tisztában van azzal, hogy mit tud, milyen értékek birtokában van, az nem dob hátast egy kacsintós pasitól, meg alap hogy egy nőt megvédjenek, és beszélgessenek vele:DD
Te ha én minden pasit aki engem megakart védeni és rám kacsintott, meg beszédbe elegyedett velem, mindegyikkel rózsaszin felhőket láttam volna, szerintem már háremem lenne-pasikból:XD
6/6 anonim válasza:
Az könnyen meglehet, hogy beléd esett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!