Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem és a boldogság összefügg? Vagy aki szerelmes nem feltétlenül boldog a párja mellet?
a szerelem nem függ össze a boldogsággal a elég sok esetben.
Amúgy a szerelmes meg a párod is ha jobban végiggondolod mást jelentéssel bír.
A szerelmed az akiért a szíved dobog de nem éppenséggel a párod akivel tökéletes a hangsúly. A szerelmeddel nem éppen lehettek egy hullámhosszon míg a pároddal nagyon egyformán gondolkoztok. A kettő nem üti egymást a szerelemed lehet egyben a párod is. A párjával általában teljesen jól megvan az ember hisz a PÁRja olyan mint két kirakós ami tökéletes összeillik. De hallottuk már azt is hogy az ellentétek vonzzák egymást ebből lehet szerelem. Persze ezt a két szót használjuk egy és ugyan arra a kifejezésre, de ha belegondolunk nem hiába van rá két szó.
Megvilágosodott valami a fejében amit eddig nem tudok és amikor erre rádöbbent rájött hogy nem is ezt akarja. - valószínűsítem.
Vagyis az ember mindig változik. Vannak olyan helyzetek az életben amelyek megváltoztatják egyes emberek életfelfogását ezáltal az életér.
Szóval igazat mondott 3 nappal ezelőtt hogy boldog veled de aztán történt valami a fejében amitől ráébredt valamire és ez a gondolkodás móddal már nem tud boldog lenni melletted.
De hogy mi volt ez a dolog azt tőle kell megkérdezned. Az is lehet hogy benned valami amin még tudsz változtatni. De általában az ilyesfajta megvilágosulások mélyebbről jönnek és a személyiségre hatnak. Szóval nem te vagy a hibás.
Kérdeztem tőle de konkrét dolgot nem tudot mondani, nem is mondott csak azt hajtogatja folyton,hogy én mennyire rosszul " viselkedtem meg ilyenek...
Tudok változni mert már más lettem csak ő erre nem kíváncsi, és nem nagyon hiszi el pedig már mondták neki..
Tudom hogy nem én vagy nem csak én vagyok a hibás, de ha az emberbe belé verik hogy mindenért te vagy a hibás, azért az elég nagyot tud ütni, és elég mély nyomot hagy az emberben..ép elegendőt, hogy ezen túráztassa magát nap mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!