Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kriszti616 kérdése:

Ha valaki szeret, de nem szerelmes belém nem jöhet velem össze? Nem elég szeretni a másikat?

Figyelt kérdés
2012. dec. 13. 09:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez egyfajta elutasítás mert szeret de még sem szerelemből hanem csak úgy szeret és kész. Van akinek ez nem elég ok egy kapcsolatra még ha szerelem is lehetne belőle. Vagy csak egy sima kifogás..
2012. dec. 13. 09:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát én eddig azt hittem, elsőre mindenki úgy van vele, hogy nem szerelmes a másikba hanem, hogy azért van a kapcsolat, hogy közben lesz a másikba szerelmes.. Mint kiderült ez nem így működik mindenkinél.. Vannak, akik csak úgy jönnek össze valakivel, hogy szerelmesek belé..(Én ezt még mindig nem tudom elképzelni, mármint, hogy, hogy lehet valaki szerelmes valakibe, akivel nem is járnak..)és persze vannak olyanok is, mint én például, akik ha már tetszik nekik az illető, kedvelik (esetleg szeretik-itt most nem szerelemről van szó) adnak esélyt a kapcsolatnak hátha szerelem lesz belőle.. Ember függő..
2012. dec. 13. 09:31
 3/5 ASOT ***** válasza:

Van aki részéről ez elég van aki részéről nem.

Attól h nem szerelmes az ember, attól még lehet ő élete párja és lehet neki mindennél fontosabb.

Az ember amikor megszületik a kis gyermeke belé sem szerelmes (habár sok anya ilyenkor annak vallja magát de tudjuk h az nem az) szóval szereti a gyermekét mindennél fontosabb neki bármit megtenne érte.

2012. dec. 13. 09:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem, nem vagy szerelmes senkibe első látásra. De a kémia már működik. Sokan ezt összekeverik a szerelemmel. Az valóban azt jelenti, hogy megismered jobban, és megkedveled a jó és rossz tulajdonságaival együtt.

Ugyanakkor kedvelhetsz valakit, de ha nincs meg az izzás köztetek, akkor ez nem alakul ki később sem. Ezért nem elég "szeretni" a másikat.

2012. dec. 13. 10:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Maga a szerelem rögtön eldől, hogy ki fog-e alakulni. Ha valakiben nem fog meg elsőre semmi, lehet bármilyen cuki, aranyos, kedves, okos, nem leszek belé később se szerelmes. Az való igaz, hogy az igazi szerelem csak később bontakozik ki, de ha elsőre csak puszta szimpátiát érzek, abból nem lesz semmi. Próbáltam már esélyt adni egy kapcsolatnak szimpátia alapon, de nem lettem szerelmes. Kedveltem mint embert, nagyra becsültem, de a szerelem nem jött. Szóval a sima szeretet nemhogy nem elég, de nem is lehet alapja egy férfi-női kapcsolatnak. Ilyen alapon a tesómmal is járhatnék, hiszen szeretem...
2012. dec. 24. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!