Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem? Mivan velem? O. O csak a normálisok írjanak a többi kíméljen -. -""
Hogy a szerelemhez kicsi vagy-e, azt nem tudom, de hogy hétköznap éjjel fél 1kor aludnod kellene, ebben biztos vagyok.
A kérdésre válaszolva igen, elképzelhető, hogy többet érzel iránta. De ezt neked kell tudni.
rá gondolsz mindig?
mindig visszapörgeted a fejedben, a helyzetet mikor egymás kezét fogtátok?
most is vele akarsz lenni?
ha meglátod zavarba jössz és ideges lesz?
ha mind igen akkor ha szerelmes nem is, de nagyon tetszhet, de te érzed csak...
az utolsó mondatod nos :D muszáj hozzá fűznöm valamit, 13-évesen hát mi tagadás még nagyon gyerekek vagytok... de ebben a rohanó világban semmi nem lep már meg,
nem akarlak hegyi beszéddel traktálni, kapsz otthon eleget, csak megjegyezném nem laza 13 évvel ezelőtt voltam én annyi mint most Te..csináltunk ezt azt, de az ilyen járás meg tetszés akkor cikinek számított...
na mindegy :D
ti tudjátok semmi jogom beleszólni, de ne mélyüljetek bele ennyire dolgokba annyi időtök van még mint a tenger
Szerelmes akkor vagy nem tudod megmagagyarázni mi tetszik és miért a másikban, csak belehabarodsz! :)
Az szerelem. Csak a legveszélyesebb, ha belezúgsz valakibe aki beléd nem és csak barátként tekint rád... onnastól csak szenvedsz, nagyon-nagyon sokáig.
De ahogy olvasom neked, nektek nyert ügyetek van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!