Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Csak beszéljem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Csak beszéljem meg vele az egészet? Vagy mi legyen? Várom az ötleteket.

Figyelt kérdés
Barátnőm bulizós fajta, de én nem vagyok az. Szeretne majd buliba menni, de én egyáltalán nem és azt sem akarom, hogy nélkülem menjen. Én még mostanában nem akarok buliba menni, majd csak kb. egy év múlva, mert ha minden igaz akkor már lesz jogosítványom.

2015. jan. 3. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor majd vezethetsz legalább részegen. Igazad is van.
2015. jan. 3. 13:05
 2/5 Költőnő? ***** válasza:

Ő beengednek személyivel is...

Haha.

Viccelni próbáltam, tudom elég sz*r lett.

2015. jan. 3. 13:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Klónozd le magad, és őt küldd el a muffal.
2015. jan. 3. 13:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kérnék.
2015. jan. 3. 13:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hosszú távon ez nem fog működni, kössetek kompromisszumot hogy mondjuk egy hónapba egyszer elmehet és addig te lefoglalod magad valamivel vagy néha-néha te is elmész vele.
2015. jan. 3. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!