Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek második randin wellnesshétvégézni a pasival?
Igen, ez így van, ahogy írod. Nem mondom, próbálkoztam korombeli fiúkkal is, de valahogy mindig elakadtunk. A sok szerencsétlenkedés után olyan férfira vágytam, aki "fog és visz", nem pedig kering körülöttem, mint macska a forró kása körül. Lehet ő sem volt ennyire határozott és belevaló huszonévesen, de ez mindegy is, az a lényeg, hogy most milyen velem. Nagyon jól kijövünk.
Én eddig olyan beszólásokat kaptam, hogy majd lecserél idővel egy újabbra, egy méginkább feszesebbre stbstb... Ez benne van a pakliban egy 25 évvel is, mindenkivel. Ad az élet, amit ad, de azt boldogan fogom tölteni. Még 1-2 év boldogság is jobb, mint 5-6 év kínlódás egy korban hozzám passzoló, de töketlen fiúval. Ezzel pedig nem leszólni kívántam a huszonéves srácokat, nyilván közöttük is vannak nagyon férfias egyedek, csak engem a sors nem velük hozott össze.
Ezt a viszonylag nagy korkülönbséget pedig nem is érzékelem negatívan, mivel egy abszolút jól karbantartott férfiról van szó.
Sok további boldogságot kívánok nektek is! :)
Köszönöm, viszont kívánom Nektek is. :)
A helyzet az, hogy amikor megláttam, meg nem mondtam volna róla, hogy 50-es.
Szerencsére az ágyban sem érzékelhető a kora, sőt.
Róla tudom, hogy nem gyerek már, tudja a céljait.
Jelenleg nem dolgozom, 3 hete számoltam le.Soha nem voltam otthon, reggel 1/2 6-kor indultam, este 1/4 7 volt mire hazaértem.Hétvégén pedig lett volna este 9, ha nem jön értem.Ez sajnos olyan feszültséget okozott kettőnk között, hogy kis híján ráment a két gyönyörű évünk.
Most itthon teszek-veszek, mindennap főzök, nem vagyok idegbeteg, a kislányomra is van időm.Egyetlen szóval nem érzékelteti, hogy most nem dolgozok.Lemegy a suliba a nyári szünet, megyek dolgozni.
Nekem ez most olyan, mintha nyaralnék.A gyönyörű udvarral, a tavakkal, a fenyőkkel, a "dilis" pulimmal. :)
Itthon egy kiegyensúlyozott, csinos nő várja vacsorával, pezsgővel.
Amikor összejöttünk, mindenki ellenünk volt, de kiállta a próbát a kapcsolatunk.
Azt, hogy Nektek meddig fog tartani, nem lehet tudni, mint ahogy egy kapcsolatot sem.De amíg tart, élvezzétek ki minden percét!
Az meg, hogy wellnesezni visz...hát istenem!
Egy 42 éves, érett férfi mégis hova vigyen, a cirkuszba, netán az állatkertbe?
Szeretem az állatkerteket, de kizárólag kapcsolatban.
Ismerkedési fázisban olyan helyre Menjünk, ahol lehetőség is van a másikat intim téren is megismerni, hisz alappillére a jó szex egy kapcsolatnak.
Értelemszerű, hogy a veled egykorúak nem tudják ezt nyújtani, és ez nem az ő hibájuk.Az már viszont igen, ha töketlenkednek.Egy férfi legyen határozott, legyen magabiztos.Szinte 100%-ra mondom azt neked, az ágyban sem fog szerencsétlenkedni, tudni fogja mire vágysz, mire van igényed.
A te korosztályod zöme még a szülőkkel lakik, biztos frenetikus élmény lehet úgy dugni, hogy anyuka a nappaliban tévézik.Na ne már...
Úgyhogy én azért értelek meg, mert amikor én voltam 24 éves, én sem a korosztályomhoz tartozó férfiakkal ismerkedtem.Nekem több kellett minthogy megfogja a kezem félénken.
Miért cserélné le?
Engem miért nem cserélt le a párom, akkor 5 éves gyermekkel "rendelkező" 30 éves nőt?
Azért, mert egymásra találtunk, passzolunk minden téren.
Mindez a Kérdező esetében sincs kizárva.
A Te korosztályodban szerintem Kérdező még nagyobb az esély a cserélgetésre, mint egy érett férfi esetében.
De ezt hiába magyarázom itt az ecsetfejű kisfiúknak, úgysem ér célba.Azt meg plane nem gondolják át, hogy vajon mit tudnak nyújtani egy koránál érettebb gondolkodású nőnek.Nem minden nő álma egy mamapicifia, van aki férfit keres, és az mellett tud kiteljesedni.
Egy férfi mellett, aki nőként kezeli a nőt, a nő pedig férfiként tekint a párjára.
Mindegy, ez egy örök vitatéma marad, hogy étterem, wellness, idősebb férfi.
Egyeseknek szúrja a szemét nagyon az, ha egy fiatal nő esetleg tőle idősebb férfi oldalán lesz boldog.
Mi egy alig 3000 fős községben lakunk, tudta mindenki amikor összejöttünk párommal.Eleinte mindenki ellenünk volt, de nem a korkülönbség miatt, hanem egészen más okból.
Soha, egyszer nem Hallottam sem a baráti társaságtól, sem mástól, hogy "nem zavar-e a két évtized".
Azt a vak is látta/látja, hogy Boldogok vagyunk, kislányom is imádja Őt, és viszont.
A boldogság nem azon múlik ki hány éves, vagy milyen az anyagi helyzete.A boldogság teljesen mástól függ.
Anno, huszonéves koromban egy igencsak tehetős férfi mellől léptem meg.Egyszerűen nem ment a szex, ami nekem nagyon fontos.Ezt a pénzzel nem tudta kárpótolni.
Van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!