Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek második randin wellnesshétvégézni a pasival?
étterem, wellness hétvége --> nagyon vonzó férfi
Ez van srácok.
Hát én biztos nem mennék, több okból sem:
- Engem nem lehet megvenni, nem olyan fajta lány vagyok. Nem azzal kell levenni a lábamról, hogy étterembe meg nyaralni visz.
- Második randin együtt tölteni egy komplett hétvégét nekem egy kicsit túlzás. Még alig ismered a férfit, egy közös utazás azért elég komoly. Én kizárólag már kialakult párkapcsolatban mennék wellness hétvégére, azt is csak úgy, hogy a költségeket közösen álljuk.
Vonzó a stílusa, a talpraesettsége és amiatt a bánásmód miatt, amit felém tanúsít.
De igen, második randinak én is túl soknak tartom...
Elsőrandisétterem csak a filmekben van. Ki akarna evés közben ismerkedni egy vadidegennel, még ha csak egy könnyű vacsorát csipegetnek is :D
A salátalevél rátapad a fogadra miközben csábosan nevetsz rá, esetleg egyikőtök kínosan szürcsöl, vagy bármi megeshet. Diszkrét büfi, gyomorkorgás stb.
Nyilván vonzó ha az első két randin kinyalja a feneked. Étterem, wellnes, á nem megvenni akar vagy villogni a pénzével...
Amùgy szerintem be fog zárni a szállodai szobába és meg fog erőszakolni. Ha már ilyen igazi talpresett határozott fèrfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!