Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek második randin wellnesshétvégézni a pasival?
Miért ne lenne jó?Kikapcsolódni mindenki szeret, a férfi szimpatikus neki, akkor mi miatt lenne rossz?
Ha pocsék, akkor fogja magát a Kérdező és hazamegy.
24 évesen már felnőtt nő, gondolom el tudja dönteni mit akar.
Az emberek ismerkedési szakaszban is eljárnak ide-oda, van aki wellnesezni.
Ha kétségei vannak, úgy sem megy el.Írhatunk bármit, akár pozitívat, akár negatívat, ezt mi helyette nem dönthetjük el.
Véleményt írhatunk, ezen kívül mást sem.
tegnap 14:14
Igen, megyünk péntektől vasárnapig. De aztán annyira mégsem 2. randi lesz, mert azóta is minden nap együtt vagyunk, most is mindjárt jön értem.
Érezzétek jól magatokat. :)
Ő hány éves ha megkérdezhetem?
Nyugi, én aztán nem támadok, mert köztünk marha nagy a korkülönbség, viszont nem érzékeltük soha, és most sem.
Köszönjük, nagyon kedves vagy! :)
42 éves
Akkor ő legalább már tudja, hogy mit akar, nem egy kisgyerekről van szó.
Én 30 voltam amikor SZÉGYENSZEMRE (Brrr, ugye milyen elítélendő?) második randin megejtettünk egy 3 napos lazítást, ő akkor 50 felett volt.De legalább tudta mit akar, egy bizonyos korban már nem szerencsétlenkednek a Férfiak.
Ha megértitek egymást, szerintem tőle azt kaphatod, amire vágysz.
Ha meg a szex is szuper lesz, akkor üdv, Te is a szerencsések táborát erősíted. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!