Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmenjek igy randira vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek igy randira vagy ne?

Figyelt kérdés
Beütöttem az arcom és lett ott egy kicsi lila folt a szemtől nem messze..Eléggé látszik sminken leresztül is,de vakolatot meg nem akarok az arcomra kenni mert mégjobban látszana szerintrm..
2016. ápr. 22. 10:37
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Keresztül* *szememtől
2016. ápr. 22. 10:38
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Ne! Mond le, és ne is beszélj vele 2 hétig, hagyd kicsit izgulni! Ennyi a trükk..
2016. ápr. 22. 10:41
 3/13 A kérdező kommentje:
Három hete levan beszélve a találkozó..
2016. ápr. 22. 10:42
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Menj el nyugodtan, legalább ez is egy téma, amiről beszélni lehet, elmondod, mi volt, aztán kész. Engem biztosan nem zavart volna egyik randimon se, ha így jött volna el egy lány, a halogatás rosszabbul esett volna, főleg, ha már három hete várom :)
2016. ápr. 22. 10:43
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
menjél persze,mond az ürgének ,ketrecharcos vagy és ,ha nem úgy táncol ahogy te muzsikálsz összevissza töröd a csontjait.
2016. ápr. 22. 11:11
 6/13 anonim ***** válasza:
60%

Ha nő vagy menj el nyugodtan.

Ha férfi vagy menj el nyugodtan és mondd azt hogy verekedtél és te nyertél.

2016. ápr. 22. 11:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy menj :)

Ha meglátnám a randipartnerem monokliját, rákérdeznék és kész.

Ha viszont lemondod, főleg egy ilyen hülyének tűnő indokkal, felőlem nem hallanál többet, az zicher.

2016. ápr. 22. 11:27
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

ugyan már, nincs mit szégyellni egy kis folton!

ne mond le a találkozót.

2016. ápr. 22. 11:38
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ettől nyugodtan elmehetsz randira, nem ezen fog múlni:)
2016. ápr. 22. 12:17
 10/13 anonim ***** válasza:
63%

Mondd azt h szereted ha felpofoznak szex közben...

Amúgy viccen kívül, sztem nyugodtan menj el, egyébként eltakarhatod sminkkel, (ha lány vagy?) mert sztem el lehet! Közelről észre lehet majd venni szóval mondd el neki nyugodtan h beütötted!

2016. ápr. 22. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!