Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmenjek erre a "randira"? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek erre a "randira"? (lent)

Figyelt kérdés
Egy 19 éves fiú szeretne velem találkozni, akit csak internetről ismerek, de sokat beszélgettünk és kedves meg jó fej meg minden, de kicsit megijeszt a kora.. azt mondja, volt már 14 éves barátnője. Randira hívott,de nem tudom mit tegyek, én még csak most leszek 14 éves.. és furcsa, hogy ő azt mondta, a kor nem számít.. találkozni szeretnék vele, de félek tőle.. mi legyen?
2015. ápr. 6. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
szimplán csak megakar dugni
2015. ápr. 6. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Én vigyáznék az ilyen pedofilokkal. Gyere inkább velem:)

96/F

2015. ápr. 6. 22:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Ne menj el.

Vagy ha el is mész, menjen veled egy barátnőd, akivel beszéljétek meg, hogy ő addig elvásárolgat, de itt és itt találkoztok megint.

Mindenesetre akárki lehet ő az internetről, nyugodtan gondolj a legrosszabbra.

2015. ápr. 6. 22:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Legyél nagyon óvatos, és ne menj egyedül, ha találkoztok! Állítsd be gyorshívóra valakidet (anya, apa, idősebb barátnő, aki elkísér), hogy könnyen fel tudd hívni, ha baj lenne. Esetleg beszéld meg szüleiddel, hogy hívjátok meg a srácot magatokhoz. Akkor ők is megnézhetik maguknak, és ha minden oké vele, akkor legközelebb már találkozhattok külön. Én is voltam már ilyenen, kicsit kellemetlen, hogy megbámulnak a szülők, de érthető teljesen, ha normális a srác, akkor bele fog menni.
2015. ápr. 6. 22:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Csak az internetről ismered, te 14 vagy, ő pedig 5 évvel idősebb?

A helyedben biztos, hogy nem mernék vele kettesbe maradni. Első körben én is a szülők bevonását javasolnám, még ha ez egy kicsit fájdalmasan is hangzik.

2015. ápr. 6. 23:38
 6/8 Missi_Key ***** válasza:

nyilvános helyre menj, és végig maradj is ott, ahonnan lehetőleg könnyű hazajutnod, és figyeld nem-e követ..jahh és ne sötétben menj haza.

esetleg bevonhatsz egy barátot is aki távolabbról figyel, és pl, rádtelefonál egy adott jelre, ezzel kimászhatsz, pl azt mondod elütötték a kutyádat és haza kell rohannod, ha nem lenne szimpi a pasas..ezt nem csak biztonsági okokból szokták hanem lerázásképp is.

2015. ápr. 6. 23:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat mindenkinek
2015. ápr. 6. 23:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem normális, hogy egy 19 éves ffi egy 13 éves gyereklánytól bármit is akar. Szóval ne menj el!
2015. ápr. 7. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!